Зелена Енергия от Аквасорс / Aquasource Green Energy

5
Добави коментар
Tricks
Tricks

Профилактична употреба:

За деца от 1 до 3 г. – 1-2 капсули дневно, съдържанието на капсулите може да се разтвори в сок или храна (да не е топла!). За деца от 3 до 7 г. – 2-3 капсули дневно За деца над 7 г. и възрастни – 3 х 1 капсула дневно

 

Ползи от Зелена Енергия:Зелена Енергия на АкваСорс е особено подходяща за хора, които искат да подобрят жизнеността си и да регулират теглото си. Една капсула съдържа само 2 калории, но доставя на организма много ценни микронутриенти. Тази комбинация може да се употребява неограничено дълго време. Ефектът й при всеки човек е отличен. Това е най-лесния и надежден начин да си набавяме нужните за правилната обмяна хранителни съставки.

Почти всички хора, които употребяват Зелена Енергия, съобщават ясно изразен положителен ефект. Но дори и на пръв поглед да не забележите нищо, продължавайте да приемате тази високо хранителна комбинация, тъй като тя води до регенериране на организма на клетъчно ниво и до подобряване на всички физиологични показатели.

Опитът показва изключително благотворен ефект при децата – те растат и се развиват по-добре, боледуват по-малко, имат повече енергия и изглеждат по-добре. Отлична идея е да се дава дори при тежко болни деца, защото се съчетава добре с лечението и подпомага организма да преодолее болестта.

При възрастни хора с намален имунитет и склонност към често боледуване също се постига много добро общо укрепване на организма чрез редовно приемане на Зелена Енергия, което е от съществено значение особено през зимата и по време на вирусни епидемии.