Този „дядо“ ще разбие представите ви за футбола

2
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

И Роналдиньо би се впечатлил от него

Представете си да видите на кварталното игрище да се появи някакъв дядо. И този дядо изявява огромното желание да се включи в мача, като не позволява на никого да му казва, че няма да играе. Е включва се накрая и…

И скрива шапката на всички на терена с уникални трикове, страхотен контрол върху топката и откровено перчене с възможности.

Системата не е нова. Всъщност това най-вероятно е професионален атлет по стрийт футбол, който е гримиран и преоблечен като пенсионер.

В конкретния случай това е Шон Гарниер, професионален състезател по стрийт футбол. Той успява да шашне, както играчите на терена, така и всички зрители, голяма част от които са извадили телефоните си и снимат. В крайна сметка това, което се получава, може да ви разсмее със сълзи.

Публикувано от
Елена Лазарова
06 юни 2014, 09:50

Елена Лазарова е родена във Варна – обича морето, пътешествията до екзотични страни, фотографията, класическата литература и киното. Социалният живот и новите запознанства с интересни хора са задължителна част от натовареното й ежедневие. Завършила e испанска филология в СУ и говори свободно още английски и френски.