Плачете, момичета! Фики Стораро официално показа новата си любов! Ето коя е тя!

14
Добави коментар

Фики Стораро разби стотици женски сърца заради тази девойка!

Любимецът на стотици чалга почитателки –Фики Стораро, показа официално любимата си. Синът на Тони Стораро разкри коя е девойката, която му е откраднала сърцето и е лудо влюбен в нея.

По последна информация, предоставена от kliuki.bg, Фики Стораро е залюбил родна манекенка –Христина Вескова. Двамата с чалга певеца толкова били влюбени един в друг, че почти не се разделяли, а любовта им си личала даже от погледите, които си разменяли.

Любовта между Христина и Фики

Advertisement:

Advertisement:

пламнала почти от пръв поглед. Те се запознали на участие в столичен поп-фолк клуб, където Галена имала участие. От доста време се знае, че Фики и Галена са големи приятели и синът на Тони Стораро редовно я придружава по участия, стига да е свободен.  Христина, пък, била върла фенка на Галенчето и почти не пропускала нейно участие. Именно там манекенката срещнала Фики и тръпката се усетила още в първия момент. След края на вечерта, малкият Стораро и Вескова си разменили телефоните, а мускулестия певец още на следващия ден предприел

първата стъпка и потърсил красивата манекенка.

Близки приятели на двойката разкриват, че Фики и Христина са почти неразделни. Тя почти винаги ходела с приятеля си по заведенията, където той имал участия, а по време на почивките не преставали да се целуват пред всички. И докато форумци коментират, че Фики и Хриси са изключително сладка двойка, бащата на младия певец- Тони Стораро стриктно следял поведението на манекенката, защото се страхувал, че Вескова се интересува само от парите му и като нищо ще си вземе каквото и трябва, а след това ще си замине.