Радина Кърджилова е бременна!

1
Добави коментар
sedrik
sedrik

Противно на слуховете в публичното пространство, че отношенията между Радина и Деян Донков са доста обтегнати и най-вероятно ще се разделят, новината на деня в лайфстайл средите днес е свързана с очакването на бебе. Оказа се, че Радина Кърджилова очаква най-хубавия подарък за Нов година- бебе. Новината бе потвърдена от три източника на вестника, включително и от роднина на актрисата.

Чаровната Радина от близо година прави опити да забременее, но до този момент неуспешно. Преди време стана ясно, че тя е забременяла преди месеци, но е преживяла спонтанен аборт, за което изпада в голяма депресия. Според различни медии стана ясно, че абортът е бил в следствие на удар от страна на Деян, който избухнал при техен скандал и повлиян от голямо количество алкохол я ударих в корема… фатално.

След този ужасен инцидент Радина обвинявала себе си и няколко месеца е посещавала психолог, за да може да преживее случая и за да събере сили да прости на своя възлюбен. Въпреки злополучния инцидент тя превъзмогнала болката и унижението и простила на Деян. Този път Радина го предупредила, че ако й посегне още веднъж този път прошка няма да има и ще го напусне.  Пред близките си приятели тя споделила, че в момента за нея е най-важното да износи детето, което носи в себе си живо и здраво и че няма да позволи на никой и нищо да застраши това!

Деян от своя страна също декларирал, че за него също в момента това е от първостепенно значение и й дал дума, че повече няма да се повтори онова, което искат да остане в миналото…. Той дори се записал на силов спорт, за да изразходва енергията си и за да кали необуздания си нрав .