Съблазнителният Rock’n’Roll дует – Karl Lagerfeld for HER и Karl Lagerfeld for HIM

3
Добави коментар
jpenchev
jpenchev

„Те ще направят живота красив. Парфюмите – това е мода за носа”, с това си изказване Карл Лагерфелд изразява любовта си към ароматите. Тази година модният гуру обогатява колекцията си от ухания с две нови попълнения: Karl Lagerfeld for HER и Karl Lagerfeld for HIM. С първата си ароматна двойка дизайнерът подчертава желанието си да предостави стил за всеки.

Съчетание от елегантност и класицизъм  с моден замах

Karl Lagerfeld дамски парфюм и Karl Lagerfeld мъжки парфюм са повлияни от характерния стил на модния дизайнер. Дали модата или ароматите са по-изразителни, по-елегантни и по-класически?
Елегантни и зелени флорални композиции придават невероятното очарование на Karl Lagerfeld for HER. Ароматът на свеж лайм и кадифена праскова струят при отварянето на флакона, следвани от прекрасния букет от роза, магнолия и жасмин от сърцевината. Мускус, кехлибар и дървесни акорди съставляват базата и способстват за създаването на модерните ухания.
Във връхните нотки на Karl Lagerfeld for HIM ароматът на папрат е в стихията си. Хармоничното съчетание от лавандула, мандарина и хрупкава ябълка е в основата на сърцевината. Чувствената елегантност се носи от пикантните нюанси на сандалово дърво и кехлибар.

Ароматите на модния дизайнер са заобиколени от красота и страст. Модерният и изящно оформен флакон е доказателство за естетичен дизайн. Както флаконът за дамската версия, така и флаконът на мъжкия парфюм са от масивно стъкло и верни на хай-тек модата, с изчистени линии и със сребърно лого на Karl Lagerfeld. Под капачката е разположен широк сребърен пръстен, който напомня на яката на любимите ризи на Lagerfeld.
Karl Lagerfeld for HER и Karl Lagerfeld for HIM се характеризират с чувствена страст и магнетично привличане.
Рекламни лица на ароматите са моделите Кати Нешер и Баптист Джабикони, любимци на дизайнера. В черно-бялата продукция те придават еротика и едновременно с това чистота. Един съблазнителен Rock’n’Roll дует.