Преградни стени от гипсокартон – Вътрешни строителни ремонти – Строителна бригада Росен Строй – Строително-ремонтни дейности…

10
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Преградни стени

Преградни стени от гипсокартон и други вътрешни строителни ремонти от бригада Росен Строй, включително външна изолация, мазилка, шпакловка, боядисване на сгради, изпълнение на външни пристройки, облицовка на фасади, декоративни настилки, градеж и облицовки за огради, настилки на алеи, тротоари, облицоване на тераси, външни стълбища и др.

Нашата строителна бригада работи на територията на цяла Пернишка област – Перник, Радомир, Брезник, Трън, Сливница, Ковачевци, а и в околните селища.

Преградна стена от гипсокартон се прави с профили UV и CV, които са сходни с профилите UD и CD. Но с минимална дебелина от 5 см, те са по-дебели и по-устойчиви. Отново с UV профилите се прави рамка върху пода, тавана и стените, а през 60 см се поставят и CV профилите.

Гипсокартон се прави на два пласта, за да бъде здрава и устойчива стената. Захваща се първият пласт гипсокартон с рапидни винтове като листовете се разминават. Вторият пласт листове се захваща с също с рапидни винтовемалко по-дълги, защото дебелината, през която трябва да минат вече е по-голяма от 2-та пласта гипсокартон. Желателно е при монтаж на гипсокартон да се слага вата. При изграждане преградни стени, когато е нужна шумоизолация – това е задължително!

Строителни услуги в област Перник на конкурентни цени! Доверете ни се!