„От глупав по-глупав“ 20 години по-късно

14
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

Джим Кери и Джеф Даниелс се завръщат наесен в продължението на комедията от 1994-та, отново режисирано от братя Фарели

Не го бъркайте с предисторията от 2003-та „Когато Хари срещна Лойд“ – тук двамата герои са по-възрастни с 20 години, които Лойд е прекарал в психиатрия, преструвайки се на луд. След като това се разкрива, двамата поемат отново на път, за да открият детето, на което Хари (Даниелс, вече на 59), без да подозира, е станал баща. Към актьорския състав се присъединяват Катлийн Търнър и Дженифър Лорънс, която я играе на млади години, а също и Лори Холдън от сериала „Живите мъртви“.

Заглавието е Dumb and Dumber To, премиерната дата в САЩ – в средата на ноември, а официалният сайт – Dumblr.com. Припомнете си и идиотските изпълнения от оригиналния филм – например как Хари и Лойд ядат люти чушлета, – в YouTube канала на Джим Кери, където има „>цяла плейлиста с клипчета и изтрити сцени.

Публикувано от
Елена Лазарова
12 юни 2014, 09:53

Елена Лазарова е родена във Варна – обича морето, пътешествията до екзотични страни, фотографията, класическата литература и киното. Социалният живот и новите запознанства с интересни хора са задължителна част от натовареното й ежедневие. Завършила e испанска филология в СУ и говори свободно още английски и френски.