Черен петък с големи отстъпки ще се проведе в The Mall

1
Добави коментар
joyborisova
joyborisova

Над 100 магазина в The Mall ще се включат в акцията „Черен петък“ и ще предоставят намаления до 50% на нови колекции и 70% на предишни. Сред тях са най-големите и популярни брандове от областта на модата, красотата, бижутериите, здравето, спортните стоки, стоките за дома, детските стоки и други, съобщиха от агенция Civitas.

Акцията с големите намаления ще се проведе в петък, 13 юни между 10:00 до 22:00 часа в The Mall. Магазините, участващи в инициативата, ще бъдат маркирани със специален стикер на витрините си и ще изберат кои от предложенията си да включат в акцията.

Като организатор на акцията Черен петък The Mall ще посрещне клиентите със специални промо активности. В жълтия корнер на списание Story ще се раздават жълти книжки за лудите по шопинга, с помощта на които посетителите ще могат да печелят награди. Освен това всеки гост на търговския център ще бъде посрещнат с чаша шампанско от Café de Paris, а за доброто настроение ще се погрижи DJ.

Черният петък се провежда с идеята за възможност на потребителите да обновят гардероба си или да се обзаведат с атрактивни и ценни продукти за предстоящото лято. The Mall непрекъснато търси начини как да осигури по-полезни и по-приятни преживявания, като едновременно с това добавя и редица улеснения – удобен паркинг, място за храна и други.