СТЪКЛАРСКО АТЕЛИЕ О И Н ГЛАС – СТЪКЛАРИ ПЛОВДИВ – – Стъкларски услуги – Стъклари и Стъкларски ателиета – Услуги – битови и…

11
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

ЗА НАС

Стъкларски услуги – стъклари ОиН глас

Стъкларско ателие О и Н Глас Пловдив предлага пълна гама стъкларски услуги. Стъкларската работилница ОиН Глас изработва всякакви изделия от стъкло и приема поръчки за огледала и всякакви остъкления за Вашата фитнес зала, заведение, фризьорски салон, бар или магазин, както и аквариуми, стъклени маси и други стъклени изделия.

О и Н Глас ООД е стъкларска фирма със значителен опит в сферата на стъкларските услуги. През годините е изпълнила качествено множество обекти и поръчки.

Посети новия сайт на ОиН Глас кликни тук – www.OiN-Glass.infojoker.com >>>

* Стъкларски услуги Дейността на ОиН глас включва изработка, доставка и монтаж на стъкла, огледала, витрини, разнообразни интериорни елементи и мебели от стъкло – стъклени масички, огледала за врати на гардероби, орнаментни вратички за кухненски шкафове, аквариуми, остъкления и др.

– ОиН глас може да изработи по поръчка всичко стъклено за Вашата баня – уникални огледала, душ кабини, стъклени паравани и т.н.

– Продуктовата гама изделия от стъкло включва още различни по големина и размер витрини, прозорци, стъклени интериорни елементи, аквариуми, изработени както по готови проекти, така и по форма и размери на Клиента.

– Стъклари O & N Glass изработват красиви рамки за картини и гоблени, огледала и други стъклени изделия.

* Изработените мебели от стъкло стават изключително атрактивни и все по-популярни – вече са част от ежедневието ни. Използването им в интериора на дома прави атмосферата по-светла и приветлива, а мебелите са елегантни и леки. Този тип мебели е използван в световния мебелен дизайн за обзавеждане на дом и офис. Мебелите от стъкло са здрави и могат да понесат достатъчно натоварвания. Новите технологии за обработка позволяват изпълнението на прецизни форми с високо качество. Всеки един предмет в обзавеждането и интериора може да бъде изпълнен от огънато стъкло – фасади на корпусна и кухненска мебел, шкафове, барплотове, етажерки, мивки, осветителни тела, декоративни елементи, дори – произведения на изкуството …

Почти всеки тип стъкло подлежи на обработка, което предразполага дизайнерите да развихрят фантазията си. Те могат повече да експериментират с материала и да претворят и най-смелите си идеи в пластични композиции, обеми и форми изцяло от стъкло или в комбинация с други материали – камък, керамика, метал, желязо, дърво.

Стъкларите в ОиН Глас създават емблематични и уникални модели от стъкло с приложение във всички сфери на интериорния дизайн.