Селекта Груп ООД – Фирма за ПВЦ и Алуминиева дограма Варна

1
Добави коментар

„СЕЛЕКТА ГРУП“ ООД гр. Варна- Изработва, доставя и монтира по индивидуален проект PVC и AL дограма, тераси с покрив, стъклени врати и витрини, душ кабини от стъкло, стъклени паравани и стъклени плъзгащи прегради за баня, автоматични врати с фотоклетка, окачени фасади, павилиони и халета от изолационни термопанели, стъклени и алуминиеви парапети, интериорни плъзгащи врати и прегради от 10мм закалено стъкло, козерки от стъкло и от поликарбонатни плоскости, пвц входни врати, вътрешни алуминиеви врати, метални врати и решетки, охранителни ролетки, облицоване с BOND, ремонти на пвц и алуминиева дограма, ремонт на стъклени врати и други.

„Селекта Груп“ ООД е един от средно големите производители на ПВЦ и Алуминиева дограма в Североизточна България, което предполага възможност за индивидуално внимание към клиента. Фирмата разполага със собствена производствена база в гр. Варна и съвременна техника за производство и монтаж, което гарантира високо качество на достъпна за клиентите цена и в комбинация с натрупаният 14 години опит, дават възможност на фирмата да изработва, доставя и монтира по индивидуален дизайн на клиента дограми и фасади от всякакъв тип, както и изпълнението на нестандартни решения за производство и монтаж на различни видове тераси с покрив, прозорци, вътрешни врати, атриуми, врати тип хармоника, входни врати и капандури от PVC и AL дограма.

„Селекта Груп“ ООД предлага на своите клиенти богат избор от марки и видове ПВЦ и алуминиеви профили. ПВЦ прозорци и врати, изработени от немски профил PlusTec, който е екологично чист продукт, няма съдържание на олово, а геометрията на профила го прави изключително устойчив на огъване, немски профил REHAU и немски профил Salamander, които също са с много високо качество, съчетани с подходящият стъклопакет, гарантират добра топло и шумоизолация. Предлагаме и профилите марка ProfiLink, които са произведени в България по Австрийска технология. В гамата ни от продукти използваме и ПВЦ профилите Viva Plast, KMG, WEISS PROFIL, както и алуминиевите профили Аltest и Alumil. Всички профили освен в бял цвят могат да са в цвят имитация на дърво или други цветове пo каталог.

НОВО!!! Предлагаме на Вашето внимание PVC система 82мм произведена за немския пазар „REINER Plast- Linea Optima”- 7 камерна каса с 8 камерно водобранно крило и средно уплътнение, който е с изключително добра топлоизолация и в комбинация с троен стъклопакет отговаря на изискванията за пасивни къщи.

Стъклопакетите, които предлагаме в съчетание с профилите са от изключително високо качевство. Те могат да бъдат с различна дебелина и видове стъкла. Изработват се на автоматизирана поточна линия, където човешкият фактор е сведен до минимум. Ние сме основен доставчик на стъкла и стъклопакети и за други фирми производители на дограма.

„СЕЛЕКТА ГРУП“ ООД предлага интериорни решения от стъкло- врати, паравани, плъзгащи прегради и душ кабини за бани от 10мм закалено стъкло по индивидуален дизайн, плъзгащи стъклени врати и вътрешни стъклени прегради подходящи за преграждане на офиси, за гардероби, магазини и други.

Фирмата предлага още изработка и монтаж на метални врати и решeтки, охранителни ролетни щори , халета и павилиони от строителни термопанели, закалени и огънати стъкла, мебели от стъкло, стъклени парапети от 15мм и от 19мм стъкло, козерки от стъкло и от метални конструкции с поликарбон, алуминиеви парапети, облицоване с BOND, остъкляване на тераси без покрив, ремонти на дограма, довършителни и строителни услуги и други.

Всички тези продукти може да намерите на нашият сайт.

„Селекта Груп“ ООД е регистриран производител от Камарата на Строителите в България.