Спечелете всяка седмица Samsung Galaxy S5, всеки ден 2 фотоапарата Samsung и още награди от Lay’s

1
Добави коментар
pgp

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ ВПРОМОЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ

112 бр. фотоапарати Samsung 16MPX , всеки на стойност 130 /сто и тридесет/ лв.

8 бр. смартфони Samsung Galaxy S5 всеки на стойност 1 100 /хиляда и сто/ лв.

1 бр. таблети Samsung T310 8” Wi-Fi всеки на стойност 300 /триста/ лв.

1 бр. Samsung Smart watch Gear 2 на стойност 360 /триста и шестдесет/ лв.

1 бр. телевизор Samsung UE- 40F6670 3D LED 40” на стойност 1 000 /хиляда/ лв.

В Промоционалната кампания участват следните видове продукти на Lay’s:

Lay’s Salt – 70g, 140g, 250g

Lay’s Cheese – 70g, 140g, 250g

Lay’s Mushroom and Cream – 70g, 140g

Lay’s Sour Cream and Dill – 70g, 140g

Lay’s Paprika – 140g

Всички продукти, включени в Промоционалната кампания, имат промоционална лента на предната страна на опаковката. Промоционалната лента дава информация за Промоционалната кампания, а Кодът за участие е отпечатан на опаковката.

За да получи възможност да спечели награда в съответствие с т. 5.1.1., участникът трябва да регистрира най-малко 1 /един/ Код за участие.

За да получи възможност да спечели награда в съответствие с т. 5.1.2., участникът трябва да регистрира най-малко 10 /десет/ уникални Кода за участие.

За да получи възможност да спечели награда в съответствие с т. 5.1.3 участникът трябва да регистрира най-малко 5 /пет/ уникални Кода за участие.

За да получи възможност да спечели награда в съответствие с т. 5.1.4., участникът трябва да регистрира най-малко 5 /пет/ уникални Кода за участие.

За да получи възможност да спечели награда в съответствие с т. 5.1.5., участникът трябва да регистрира най-малко 10 /десет/ уникални Кода за участие.

Цената на всеки SMS, изпратен на номер 1566, е 0,30 лева (с ДДС) за абонати на M-tel и Vivacom и 0,29 лева (с ДДС) за абонати на GLOBUL. Регистрацията на кодове за участие в интернет на адрес www.lays.bg и http://www.facebook.com/LaysBulgaria е безплатна.

Един SMS или съответно – една регистрация в интернет – може да се изпълва за регистриране само на един уникален Код за участие.

Участниците в Промоционалната кампания имат право да изпратят Код за участие при следните ограничения: от един мобилен номер и от един електронен адрес, използвани при регистрацията в www.lays.bg и http://www.facebook.com/LaysBulgaria, може да се регистрират максимум 5 /пет/ Кода за участие на ден.

Печелившите Кодове за участие ще се определят всеки ден от софтуер, който е специално разработен за целите на Промоционалната кампания. Софтуерът, също така, ще изтегля по 5 резерви, в случай, че някой от печелившите не си поиска наградата съгласно т. 11.1.

Всеки ден произволно ще се теглят два печеливши Кода за участие. Всеки от печелившите Кодове за участие ще получи дневната награда съгласно т. 5.1.1.

Всеки понеделник от всяка седмица през Периода на кампанията, софтуерът ще определя спечелилия седмична награда. Печелившият Код за участие ще получи награда съгласно т. 5.1.2

На 27.07.2014 софтуерът ще изтегли още три печеливши Кода за участие. Първият ще получи предметната награда по т. 5.1.3, вторият ще получи предметната награда по т. 5.1.4, а третият ще получи предметната награда по т. 5.1.5.

Всеки ден, автоматично след изтегляне на печелившите Кодове за участие на наградата за деня, ще се публикуват телефоните на печелившите участници /последните 3 цифри ще са скрити/ на адрес http://www.Lays.bg и http://www.facebook.com/LaysBulgaria. Печелившите участници ще бъдат уведомени и чрез SMS или електронна поща (в зависимост от избрания метод при регистрация).

Печелившите участници имат право да получат награди САМО срещу представяне на опаковката / опаковките с печеливши Кодове за участие на същия куриер, който доставя наградата.

Краен срок за участие: 27 Юли 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.