Спечелете 3 двойни билета за мач от El Clasico, 50 спортни сака и 100 балсама за след бръснене от Nivea

1
Добави коментар
pgp

Играй & Спечели. Приеми предизвикателството! Играй NIVEA MEN COMBO KICK, разучи и повтори триковете и гледай мач от El Clasico на живо! Новата серия NIVEA MEN SENSITIVE с 0% алкохол ще ти помогне да биеш шута на раздразненията и дискомфорта!

Така спокойно ще можеш да се фокусираш върху топката и да победиш!

 Играй в NIVEA MEN Combokick и можеш да спечелиш:

3 двойни билета за мач от El Clasico. Всяка от 3-те големи награди се състои от 3 нощувки за двама (в двойна стая) в хотел 3 звезди на комуникативно място в центъра на Барселона, 3 закуски, 2 билета за мач от El Clasico категория 3, медицински застраховки за двама, самолетни билети за двама с всички такси с авиокомпания Wizzair – директен полет без прекачване

50 спортни сака NIVEA MEN

100 Балсама за след Бръснене NIVEA MEN Sensitive

Не се допуска размяна на награди за паричната им равностойност или за други материални или нематериални изгоди. Участието е възможно само за български граждани. Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации автоматично, вместо Участниците. Beiersdorf България си запазва правото да се свърже с Участниците в писмена форма.

Не практикувайте триковете вкъщи! Играта е валидна от 09.06.2014г. до 20.07.2014г.

Краен срок за участие: 20 Юли 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.