ТОП 5 на най-красивите футболни съпруги в света

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

ТОП 5 на най-красивите футболни съпруги в света

ТОП 5 на най-красивите футболни съпруги в света 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Класация на най-красивите футболни съпруги в света, подлуди мрежата

Световното футболно първенство започна, а заедно с него и класациите за най-красиви футболни съпруги. Те са красиви, известни, осъзнават това и са убедени, че много от аплодисментите ще бъдат и за тях. Вижте кои са топ красавиците,  пред които светът сваля шапка. И за жалост Николета Лозанова не е сред тях. 

На първо от доста време насам, честта се пада на манекенката Ирина Шейк. Приятелката на португалската звезда Кристиано Роналдо е ослепителна и това си личи. Двамата са заедно от няколко години и според феновете им са готови на всичко един за друг.

На второ място се класира Ан Катрин Брьомел,  красивата половинка на футболната звезда от Байерн Мюнхен Марио Гьотце. Тя е модел и очарова не само Марио, но и много от почитателите на висшата мода. Занимава се и с музика, пишат от kajgana.com.

Ирина Шейк държи първото място сред футболните съпруги

Втора е знойната Ан Катрин Брьомел

Трета е ослепителната Микела Куатрочоке

Трета се нарежда ослепителната Микела Куатрочоке, която заряза за малко филмовата си кариера, за да каже „да“ на италианския национал  Алберто Акуилани. Красавицата от „Извинявай, но искам да се оженим“  дори вече има малка дъщеричка, която се роди през 2011.

Четвърта Пилар Рубино

Четвърта сред най-красивите футболни съпруги е Пилар Рубио,  половинката на испанския национал Серхио Рамос. Двамата не парадират много със своята връзка, но това не попречи Пилар да роди от него момченце през месец май.

И пета Бруна Маркези

Бруна Маркезин е осемнадесет годишното бижу на Неймар и се нарежда на пето място в класациите по красота. Двамата имаха проблеми по време на краткия флирт на футболиста с Габриела Ленци, но нещата се стабилизираха и днес Бруна и Неймар отново са заедно.

Клюки.вс препоръчва и: