Уникален маникюр с гел лак Cuccio + декорации само за 11,90 лв. в новия Салон за красота „Мелани“ – Център!

1
Добави коментар
Rio.bg
Rio.bg

Направете си красив маникюр, който ще издържи през цялата ви почивка… Това е страхотно! Бъдете неотразима по време на лятната си почивка с професионалната грижа на Салон за красота „Мелани“! Вземете ваучер за Уникален маникюр с гел лак Cuccio + декорации само за 11,90 лв. 

БОНУС: Всяка дама може да се възползва от следната промоция в Салон за красота „Мелани“ – Център: Боядисване + изсушаване по избор само за 7 лв при закупуване на боя от Магазин „ЗАРА“, който се намира точно срещу входа на салона!

Условия за ползване:

Условия:

Валидност на ваучера: до 15 Юли 2014г. С предварително обаждане за резервация на посочения в контакти телефон.

Ваучерът включва: Уникален маникюр с гел лак Cuccio + декорации по избор Протокол на процедурата: – оформяне на нокътната плоча; – изрязване или избутване но кожички; – обезмасляване на нокътната плоча; – нанасяне на основа (база), изпичане; – нанасяне на 2 слоя гел лак, изпичане след всеки слой; – ТОП гел лак + брой декорации по избор;

Салонът работи с гел лакове на Cuccio. За сваляне на стар гел лак се доплаща 5 лв на място в салона.Ваучерът може да се ползва и за френски маникюр.  Прецедурата е с времетраене: 40-60 минути Може да закупите неограничен брои ваучери за себе си или за подарък.