Горещо! Папарак засне и публикува голата Анелия в интернет! Вижте!

15
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

пропускаше да си слага бельо по концерти и участия, за разлика от други нейни колежки. Това, обаче, вече и минало и цомбите на Анелия най-накрая видяха бял свят и станаха достояние на цялото интернет общество.

Въпросните фотоси, на които се видяха подробностите на поп-фолк певицата най-вероятно са направени от случаен, неизвестен папарак, който се е натъкнал на преобличащата се през 5 минути Анелия. Снимките са направени по време на заснемането на новия клип на певицата на плажа. Именно там

фотографа е видял, че певицата сменя тоалетите си доста често и това е идеалният момент да зарадва почитателите ѝ с някоя и друга гола снимка.

Със сигурност този компромат срещу певицата няма да се отрази добре на имиджа и репутацията ѝ. До сега тя винаги е държала личният живот и тялото ѝ да остане скрито за публиката. Може би на това се дължеше и дългогодишния ѝ успех. Просто беше по-интересна за аудиторията, защото оставяше нещо и на въображението, за разлика от Андреа, която до сега какво ли се си показа..