Хазал Кая: Бях робиня на болестта си! (Още признания)

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Хазал Кая: Бях робиня на болестта си! (Още признания)

Хазал Кая: Бях робиня на болестта си! (Още признания) 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Хазал Кая проговори за болестта си!

Хазал Кая сподели с феновете си проблемите около здравословното си състояние. Фериха от „Огледален свят” за първи път призна, че е болна от диабет и разкри как успява да се бори с негативите на болестта си.

Актрисата не крие, че е минала през изключително трудни периоди, както и какво е довело до заболяването й. 16-часовият работен ден, както и огромния стрес по време на работа отключили диабета при нея.

Хазал Кая проговори за проблемите със заболяването си. Но го направи, без да се оплаква и мрънка, а като демонстрира волята си за преодоляването им. Видът й днес е показателен за успехите й в борбата с коварния диабет.

Хазал Кая за първи път проговори за болестта си

Хазал Кая разкри още , че за последните три години е съумяла да се пребори с излишните 15 килограма, натрупани заради заболяването й от диабет. Това й е коствало много усилия, но в крайна сметка волята й да се пребори с болестта и негативите от нея надделяла.

Днес актрисата е здрава и щастлива

„Бях робиня на болестта си”—споделя екранната Фериха, но вече това е в миналото. Хазал споделя, че сега много внимава каква храна и през какъв интервал през деня приема. И ако преди си е позволявала да пие кафе на гладно, а чак 2-3 часа след това да се тъпче, с каквото й попадне, днес е много стриктна на тема хранен, пише .

Но постоянството й дава резултат. „Хипогликемията е вече в историята, защото винаги съм много внимателна”, въодушевена е Хазал Кая.

И е спокойна, че ще може спокойно да преодолее предизвикателството на предстоящите си роли.

Клюки.вс препоръчва и: