Световно първенство по сексапил 2014

4
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Световното първенство по футбол в Бразилия тече с пълни сили и, признаваме, засега е доста интересно. Сега обаче няма да говорим точно за футбол, а по-скоро ще го използваме като отправна точка, за да поговорим за нещо много по-важно – сексапилните жени. Ако си представим, че всяка държава е представена от една сексапилна мацка, то може да си „разиграем“ едно Световно първенство по сексапил. Ето ги групите и изявените фаворитки.

ГРУПА А

Бразилия – Адриана Лима

Хърватска – Лана Обад

Мексико – Салма Хайек

Камерун – Минаган Фочире Даниеле Франки

Vogue España

Бразилия е фаворит в тази група и има причини за това. Първо са домакини и второ – Адриана Лима е адски секси, мамка му! Лима взима скалповете на всичките си конкурентки и излиза на първо място в групата. Личните ни предпочитания пък издигат Салма Хайек на второ.

ГРУПА B

Испания – Пенелопе Крус

Холандия – Даутцен Крус

Чили – Габриела Барош

Австралия – Ники Уелън

В реалния живот Холандия разпарчетоса Испания, така че те вече не са фаворити. Австралия пък няма шанс, защото не са особено добри във футбола. Жените им обаче са разкошни. Затова смятаме, че Ники Уелън заслужено печели първото място. Вероятно ще ви изненадаме, но няма да изберем Пенелопето за второ място. Спираме се на Даутцен и точка.

ГРУПА C

Колумбия – София Вергара

Гърция – Георгия Салпа

Кот Д’Ивоар – Нина Кейта

Япония – Аса Акира

Ramey Photo

Тук първото място на София Вергара е абсолютно безспорно, но втората позиция малко ни затрудни. Дълго време се колебаехме между Гърция и Япония и в крайна сметка избрахме Георгия Салпа.

ГРУПА D

Уругвай – Джоана Рива

Коста Рика – Джарлин Ариас

Англия – Кейт Бекинсейл

Италия – Мелиса Сата

Kate Beckinsale Facebook page

Още една много силна група с класическите фаворити Англия и Италия. Откъм футбол не знаем кой ще спечели групата, но откъм сексапил безапелационно върха възсяда Кейт Бекинсейл. И понеже сред останалите кандидатки имаме миска, а именно Мис Уругвай, смятаме, че е редно да ѝ дадем и на нея шанс. Джоана Рива, ти си втора, мацко!

ГРУПА E

Швейцария – Катрин Хейгъл

Еквадор – Адриана Санчес

Франция – Клара Морган

Хондурас – Сача Прето

Сексапилни жени в горните четири държави не се срещат често. Но пък еквадорката Адриана Санчес е страшно яка, така че я поздравяваме с първото място. Дълго време се чудехме коя мацка да класираме на втора позиция и почти на „онче-бонче“ си избирама Сача Прето.

ГРУПА F

Аржентина – Лули Фернандес

Босна и Херцеговина – Ерна Палич

Иран – Надя Бьорлин

Нигерия – Ниола

Тази група сякаш е най-ясна, защото не е много често срещано в интернет да се намерят „секси босненки“, „секси иранки“ или „секси нигерийки“, така че аржентинката Лули Фернандес печели веднага. Що се отнася до второто място, смятаме, че Надя Бьорлин трябва да застане на него, най-малкото заради страхотните си… очи.

ГРУПА G

Германия – Даян Крюгер

Португалия – Брук Бърк

Гана – Джоселин Дюма

САЩ – Емили Ратайковски

GQ

Това е една от най-трудните групи на Световното първенство по сексапил 2014, защото мацките са страшни. И все пак, и все пак… не можем да си траем и ще си признаем, че Емили Ратайковски ни е любимка, така че ще я лансираме до първата позиция. За втората обаче имаме сериозни колебания и май ще заложим на Даян Крюгер, защото освен че е секси в живота, е секси и на големия екран.

ГРУПА H

Белгия – Силви дьо Калуве

Алжир – Рим Амари

Русия – Наталия Белова

Южна Корея – Ли Хион

Белгийката е особено очарователна, затова я слагаме на първо място. Рускините пък по принцип ни привличат, така че Наталийка се класира втора. Честито, девчонка!

И така, вече знаем кои мацки излизат от групите на Световното първенство по сексапил. Ако вашите фаворитки не са сред тях, не плачете, а намерете няколко техни снимки, с помощта на които да освободите напрежението…