ACTA VIT – АКТАВИТ ИМУНОСТИМУЛАТОР ТАБЛЕТКИ # 30 | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки,…

2
Добави коментар

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.

Състав:Съдържание на 1 таблетка:Витамин С (L-аскорбинова киселина) 300 mgВитамин E (DL-α-токоферил ацетат) 50 mg α-TEНиацин (Никотинамид) 18 mg NEВитамин В2 (Рибофлавин) 4.8 mgВитамин В1 (Тиамин хидрохлорид  4.2 mgВитамин В6 (Пиридоксин хидрохлорид) 2 mgВитамин А (Ретинил ацетат) 800 μg REФолиева киселина 400 μgВитамин D3 (Холекалциферол) 5 μgВитамин В12 2 μgЦинк (цинков глюконат) 15 mgЖелязо (железен фумарат) 14 mgСелен (натриев селенит) 100 μgЕкстракт от чесън без мирис 2 mgПриложение:Антиоксидантите, като витамини Е, С и каротеноиди защитават организма от вредното влияние на свободните радикали, които увреждат клетъчната ДНК. Свободните радикали са естествена част от околната среда, образуването им е резултат от слънчевата светлина, цигарения дим, замърсяването и други фактори, които са следствие от съвременния начин на живот. Immune подпомага поддържането на здрава имунна система с комбинацията от антиоксиданти, витамини и минерали. Повишава имунната устойчивост на организма при често боледуване, инфекции, психически стрес и непълноценно хранене. Защитава клетките от неблагоприятното въздействие на свободните радикали. Immune подпомага оздравителните процеси и цялостната детоксикация на организма.Начин на употреба:по 1 таблетка дневно по време на хранене. За възрастни и деца над 14 години.

Заместители за ACTA VIT – АКТАВИТ ИМУНОСТИМУЛАТОР ТАБЛЕТКИ # 30