Най-сексапилните футболни съпруги

1
Добави коментар
sedrik
sedrik

Световното първенство по футбол е в разгара си. През следващия месец, светът е футбол, но на фокус сега ще поставим не футболните страсти на терена, а извън него. Вижте най-сексапилните футболни съпруги.

 

Ирина Шейк
Години: 28
Националност: рускиня
Професия: Тя е един от най-търсените модели в света и е известна със своите провокиращи фотосесии. Тя е половинката на Кристиано Роналдо и двамата са щастливи заедно от 2010-та година.

Йоланте Кабау
Години: 29
Националност: испанка
Професия: телевизионна водеща, модел, дизайнер. Тя има множество роли в сапунени сериали и късометражни филми. В същото време се снима за модни списания, за които захвърля дрехи без притеснение. Тя е съпругата на холандеца Уесли Шнайдер, сключили брак през 2010г.

Сара Карбонеро
Години: 30
Националност: испанка
Професия: спортен ТВ журналист
Сара Карбонеро среща испанския вратар Икер Касияс през 2009-та година, а през лятото на 2010 двамата се превръщат в истинска интернет сензация, след като Икер я целува по време на телевизионно интервю на живо. Карбонеро дари съпруга си със син през януари тази година и въпреки малкото месеци, които са се минали от раждането, брюнетката вече е в перфектна форма за Световното.

 

Антонела Рокузо
Години: 24
Националност: испанка
Професия: майка:)
Антонела Рокузо е приятелката на Лео Меси. Двамата са заедно от три години, а през 2012-та посрещаха на бял свят и първия си син, Тиаго Меси.

Шакира
Години: 37
Националност: Колумбийка
Професия: Певица

Да, тя е най-известната футболна половинка! Колумбийската певица е гадже на защитникът на Барселона Жерар Пике. Двамата имат син, който се роди през 2013-та година.

Габриела Лензи
Години: 20
Националност: бразилка
Професия: модел

Тя е новото гадже на звездата Неймар. Габриела е бразилски супермодел и сподели, че се чувства прекрасно в ролята си на домакин на това световно първенство.