Спечелете 15 комплекта за красота BRAUN Silk-epil SkinSpa

1
Добави коментар
pgp

Можеш да станеш част от движението #breakfree заедно с Джесика Алба, която е рекламно лице на продуктите за красота на BRAUN, и подкрепя жените да се чувстват красиви като се включиш в онлайн конкурса на BRAUN и cosmopolitan.bg “#breakfree своята красота с BRAUN”. BRAUN има изненади за победителите в конкурса, за да се чувстват те и изглеждат красиви, особено това лято.

Конкурсът “#breakfree своята красота с BRAUN” ти дава възможност да спечелиш един от комплектите за красота BRAUN Silk-epil SkinSpa, който включва епилатор, ексфолираща четка за тяло и почистваща четка за лице, за да се чувстваш и изглеждаш красива.

Забавлявайте се, докато показвате своята вътрешна и външна красота!

Лесно е!

    Направи си selfie снимка (лице и коса). Покажи колко хубава си!     Качи снимката си в сайта cosmopolitan.bg/braun/ и я сподели на стената си във Facebook.     Напиши своето вдъхновяващо послание към твоя приятелка или близка с #breakfree и/или #braun.     Кажи на твоите приятели да гласуват за твоята снимка на сайта на конкурса cosmopolitan.bg/braun.     Останалото остави на нас!

15-те снимки с най-много събрани гласове („харесвания“) на страницата на конкурса cosmopolitan.bg/braun ще бъдат избрани за победители. Победителите ще получат комплект за красота BRAUN Silk-epil SkinSpa – епилатор, ексфолираща четка за тяло и почистваща четка за лице.

Краен срок за участие: 22 Юни 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.