Гадание: Какъв цвят ще е денят ти

14
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Това е едно бързо гадание, което разчита на вашата подсъзнателност и инстинктивност. Вижте тази цветна графика.

Кой от цветовете ви се запечатва най-много в съзнанието? Без много да мислите посочете цветът, който изпъква пред очите ви най-много. Той показва какъв ще бъде денят ви. Може да правите това гадание всеки ден, защото различни цветове ще изпъкват в съзнанието ви. Най-добре е да правите това до 12 часа.

Вижте кръговете за около три секунди, кой цвят избрахте?

Ако това е червеният цвят:

Днешният ви ден ще бъде изпълнен със страст, както в личните ви взаимоотношения, така и в служебните такива. Очаквате много от някого и рискувате да действате прекалено емоционално. Може после да съжалявате за необмислените си действия. Бихте искали сега любовта да е на преден план в живота ви.

Ако това е жълтият цвят:

Казвате си, че е време за почивка. Иска ви се да направите всички онези лудости, които досега не са се случвали в живота ви. Заредени сте с опитимизъм. Ще извлечете най-доброто от контактите си. Ако ви поискат съвет, дайте го – ще бъде правилният. Слънцето е в косите ви и вие сте слънце за хората около вас. Помогнете на някой да излезе от депресията си!

Ако това е белият цвят:

В момента сте в очакване на нещо ново, а всъщност се намирате в златната среда и не е необходимо животът ви да се променя. Малко сте позабравили приятелите си. Няма да срещнете нови, сега не е време за ангажиращи контакти. Искате нещо ново и на работното място, но то няма да започне от днес. Ще трябва да изчакате с плановете ви. Малко плахи сте в действията си, повече разчитате на късмета си.

Ако това е розовият цвят:

Да не би да сте на почивка, та всичко ви е розово? Разбира се, че не всичко е така в живота ви, но вие гледате позитивно на случващото се. Не се тормоците с излишни предразсъдъци. Може да ядосате някого с твърдото си решение. Чакат ви забавления, които за нищо на света не бихте пропуснали. Нови приятелства ще донесат красота в живота ви.

Ако това е зеленият цвят:

Постигнали сте равновесие в живота си. Сега сте готови да живеете здравословно. Рискувате да станете скучни на събеседниците си. Трябва ви малко повече жизненост и емоции. Иначе сте уравновесени и днес ще вземете едно правилно решение. Не давайте обаче излишни съвети и препоръки на околните. Назидателни сте повече, отколкото трябва.

Ако това е светлосиният цвят:

Очевидно мислите за море. Днес небето е ваше, така че летете спокойно на крилете на фантазията си. Готови сте да дарявате любов безкористно. Днес ще направите някого щастлив. Обичат ви и вие обичате. Забавлявайте се с приятели! Работата ви сега те иска от вас да правите кариера.

Ако това е тъмносиният цвят:

Защо толкова сте се замислили за бъдещето си? Каквито и да са плановете ви, трябва да изчакате те да се случат сами, без да подтиквате съдбата си. Днес рискувате да пропускате малките радости, покрай търсенето на големите. В любовта ви няма напрежение, освен ако вие самите не решите да го създадете. Не бъдете толкова мнителни. Иначе денят ще е спокоен.