Хазал Кая — цветето на Изтока, което плени Балканите (Снимки)

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Хазал Кая — цветето на Изтока, което плени Балканите (Снимки) 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Хазал Кая израстна пред очите на зрителите, вижте как детето от „Забранения плод“ порасна в „Огледален свят“

Хазал Кая е само на 23 години, но вече има милиони почитатели. Те се възхищават не само на красотата й, а и на перфектната й актьорска игра, видя Kliuki.ws.

Хазал Кая спечели любовта на малки и големи зрители от целия Балкански регион. Не само в България, но и в Румъния, Сърбия, Македония, Гърция, са влюбени в нея. А в Русия и Украйна направо я боготворят.

Хазал Кая прави първите си стъпки в актьорската професия като гост—актьор в няколко сериала, но първата й главна роля в „Ангел пазител” я изстрелва към върха. След това става една актрисите в „Забранения плод” и едва седемнадесет годишна привлича погледите на зрителите към себе си. А с перфектната си игра в „Огледален свят” окончателно е призната за любимка на киноманите.

Хазал Кая, каквато не сте я виждали

Красивата актриса растеше и се развиваше заедно с героинята си, завърши образованието си и изцяло се отдаде на снимачното изкуство. Но плати жестока цена за голямата си популярност.

Неимоверната й натовареност, стресът, надбягването с времето отключи коварното й заболяване диабет и актрисата трябваше да преодолява и негативите от него. Но тя успя. Нито за миг не пренебрегна задълженията си като актриса и дори на моменти трябваше да се справя едновременно с репликите на героинята в сериала и страданието от болестта си.

Можете ли да повярвате, че това е тя?

Благодарение на силната си воля и подкрепена от боготворящите си фенове, днес Хазал Кая е зряла и привлекателна жена. Малкото момиче Йозге, загубило близките си при голямото земетресение от поредицата „Ангел пазител” порасна пред очите на зрителите като Нихал в „Забранения плод“ и се превърна в прелестна млада жена като Фериха от „Огледален свят”.

Каква промяна само!

Предлагаме ви сесия на Хазал Кая, която проследява израстването на красавицата. Тя включва снимки от различни периоди в живота й. Някои са правени, когато тепърва прохожда в телевизията, други са по времето, когато актрисата води не само битка с килограмите, но и с диабета. Накрая обаче тя се превърна в една здрава, уверена и открила себе си Хазал Кая, която вече не страхува от болестта си.