Обявиха за общодържавно издирване Юрий Кацарски :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана…

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Председателят на общинския съвет в Криводол Юрий Кацарски е обявен за общодържавно издирване, научи първо tribali.info. Институциите във Враца категорично отказват да потвърдят сензационната новина, но неофициално споделят, че има нещо подобно. До крайната мярка се е стигнало, след като Юрий Кацарски се крие и не се явява пред разследващите органи, които нищят него и съпругата му Екатерина Илиева по досъдебно производство за злоупотреби с пари от еврофондовете.
Вчера само информационна агенция „Трибали“ съобщи, че ден по-рано в бащината къща на политика в село Ракево и в апартамента му в ж.к. „Дъбника“ във Враца ДАНС извърши обиски, при които са иззети веществени доказателства и документи. По-късно от службата официално потвърдиха информацията на „Трибали“, като посочиха, че по първоначални данни нанесената щета за бюджета е в размер на 530 555,63 лв. с ДДС. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Окръжна прокуратура – Враца за извършено престъпление по чл. 212 ал. 5 във връзка с ал. 3 от НК.

20-06-2014 г. 10:35 ч. | прочетено: 3812, коментари: 17 |