Неделни ремонти на перални, съдомиялни, телевизори и печки по домовете в София

98
Добави коментар

Неделята след апокалиптичния потоп, удавил голяма част от България, включително родния ми град Добрич Гледах снимките по всички възможни медии и сърцето ми се свиваше при вида на унищожените къщи, погубените животи, вселенската мъка на пострадалите и близките им. Кал, лепкава, убийствена, повсеместна – в душите, по улиците, по домовете. Кални думи и удари под кръста  на окаляни политици не помагат на пострадалите ни сънародници с нищо, а прехвърлянето на отговорността от една институция на друга не възстановява поломена покъщнина и няма да съживи загубилите без време живота си хорица, а сред тях и дечица. Народът български показа, че страданията и нещастията могат да бъдат притегателен център на милосърдието и състраданието, които не сме забравили все още. Най-малкото, което можах да направя бе да изпратя дарителски есемеси. 

Животът продължава – добър, лош, наш е. 

Искам да цитирам мисъл, която ми се струва удачна на фона на сполетелите ни беди в последните дни:

„Животът не е проблем, който да бъде разрешен, а реалност, която да бъде преживяна.“  Сьорен Киркегор

Не можем да мислим за нашите избори в живота, ние трябва да ги правим, и даже тези избори, които предварително обмисляме, стават различни в реалния живот – това е накратко квинтесенцията на философското учение на датския философ-екзистенциалист. 

Моят екзистенциален избор днес – неделен ден в София – майстор, който ремонтира без почивка електроника и различни електроуреди. Улиците са притихнали, повечето хора са по домовете си. Хубаво е да мързелуваш пред телевизора, удобно разположен на меко диванче, а в кухнята покрай печката да шета любима жена, приготвяйки вкусен обяд за близките. 

Има и други работещи в неделя, не съм само аз, сам убеждавам себе си за кой ли път. 

Работата ми като майстор на битова техника без почивен ден се състои в следното:

– Ремонт на телевизори по домовете  (LED, LCD, TFT, кинескопни, плазмени);

– Ремонт на перални машини по домовете;

– Ремонт на печки, фурни, микровълнови, стъклокерамични плотове по домовете.

Извършвам качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.

При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника на място в София (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 0898 371028.

На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение запрецизна диагностика и професионален сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

Изкуството да бъдеш професионалист!

Когато другите почиват, аз ремонтирам. И то качествено!

За добрия майстор почивен ден няма.

Посетете другите блогове и сайт за повече информация и контакт, ремонти и полезни статии.

Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!

===

Пожелавам недъждовен неделен ден, изпълнен с милосърдие и любов!