Хазал Кая и Вахиде Гьордюм заедно в битката с рака (Фото)

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Хазал Кая и Вахиде Гьордюм заедно в битката с рака (Фото)

Хазал Кая и Вахиде Гьордюм заедно в битката с рака (Фото) 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Хазал Кая бе сред най-големите опори на Вахиде Гьордюм по време на битката й с рака

Емоционална снимка на Вахиде Гьордюм и Хазал Кая развълнува феновете на Огледален свят. Двете актриси за първи път споделиха снимки, от времето, когато екранната Зехра се бореше с рака, видя  Клюки.ws.

Фотосът е направен в болницата след операцията и химиотерапията, на която Вахиде се подложи. Развълнуваната Хазал Кая, заедно с още някои членове от екипа я изненадаха с огромна торта.

Както е известно Зехра от Огледален свят претърпя тежка битка с рака. Тя дори се подложи на мастектомия и химиотерапия, за да се възстанови. Ударът дойде, след като актрисата се оказа в положение на изоставена жена, тъй като съпругът й дори не благоволи да й подаде ръка и се разведе с нея в най-тежкия й момент.

Вахиде Гьордюм и Хазал Кая трогнаха с емоциална снимка

Именно тогава Вахиде Гьордюм получи подкрепа от колегите си в Огледален свят. Екранната й дъщеря Фериха всеки ден я посещаваше в болницата. Истинската дъщеря на Зехра от сериала и Хазал Кая се оказаха почти връстнички, което невероятно много ги сближи. И двете се оказаха голяма опора на болната актриса.

Докато играеха в сериала Вахиде Гьордюм неведнъж споделя, че е гледала на младата си колежка като на истинска дъщеря. Неслучайно двете остават приятелки и след сериала. И активно се подкрепят в борбата с болестта.

Клюки.вс препоръчва и: