Онлайн магазини за реклама

2
Добави коментар
maznio007
maznio007

Онлайн магазини за реклама

Понеделник, 23 Юни 2014 ( прочетена 1097 пъти)

Онлайн магазините на фирмите, които предлагат печатни и рекламни услуги са не просто неделима част от маркетинговата концепция, но и задължителни, ако техен таргет е крайният клиент или рекламната агенция.

Изминаха времената, в които фирми занимаващи се с печат и производство на реклама, „ги знаеха всички“. Предлагането сега е много голямо и единственият начин да се отличиш, е или да предлагаш уникална услуга (което е почти невъзможно), или да стигаш до клиента възможно най-бързо и да му предлагаш лесно обслужване. Онлайн магазинът е идеален начин за това.

Предлагаме ви кратък справочник на фирмите в България, предлагащи онлайн магазини за продажба на рекламни, печатни материали, консумативи и услуги за реклама и др.

Онлайн магазини за печатни рекламни материали Не случайно започвам с www.print2day.bg – това може би е най-добрият онлайн магзин за визитки, брошури, плакати, папки, календари, пликове, флаери, стикери, картички и т.н. Онлайн магазинът предлага не само разнообразие, но огромното му предимство пред всички останали е флаш дизайнерът, с който можете сами да оформите по лесен начин своя рекламен продукт. www.print2day.bg предлага и множество промоции и безплатни продукти. www.print2day.bg не използва безплатна или пък платена готова платформа, както са повечето web-to-print магазини, а е специално разработен за Джей Пойнт Груп, което го право уникален и далеч напред пред всички конкуренти.

 

Онлайн магазини за фотоалбуми www.picsi.bg е вашето идеално решение, ако искате да си поръчате фотоалбум. Дали за вашия абитуриентски бал, детско албумче, сватбен албум или албум за подарък, то www.picsi.bg е вашият избор. За да се възползвате от услугата е необходимо да изтеглите специален софтуер, който улеснява и ви помага при създаването на вашия албум онлайн. След създаването на албума, печатът и книговезката дейност се извършват в една от най-добрите дигитални печатници в България – Булгед, което гарантира и високото качество на изпълнение. Като добавена стойност към всичко, www.picsi.bg предлага възможност да си поръчате онлайн и  пъзели, календари, фоточаши, фотоброшури и др.      

 

 

www.funbook.eu предлага изцяло онлайн платформа за изработка на фотоалбуми. Можете да изберете от няколко типови варианта на албуми и в онлайн редактор да оформите сами фотоалбума си. На сайта можете да намерите и видео в помощ на потребителите. 

 

Онлайн магазинът за формуляри Онлайн магазинът на Оптимал принт shop.optimalprint.bg трябва да е вашият първи избор, ако ще печатате фактури, персонализирани формуляри, номенклатурни материали и др. Това е онлайн магазинът, който предлага най-голямо разнообразие от формуляри.  Освен основните продукти, магазинът ви дава възможност да поръчате онлайн визитки, флаери, брошури и фирмени бланки.

 

Онлайн магазин за тениски tshirt-print.eu е нов онлайн магазин за отпечатани тениски. Магазинът предлага на потребителите голямо разнноoбразие от размери, цветове и дизайни и собствениците му го използват за да обявяват периодично промоции, намаления и нови продукти. Освен тениски, можете да поръчате калъфи за смартфони. За поръчки над 50 лв., доставката е безплатна.

 

Онлайн магазин за тефтери, календари, формуляри Тефери и тетрадки на един клик – това предлага www.bgtefteri.com. Зад магазина стои един от най-големите производители на тефтери в България. Разнообразието е много голямо. Можете да поръчате онлайн или по телефона тефтери, тетрадки, календари, формуляри, папки за менюта и мн. др.  За поръчки над 150 лв. поръчката е безплатна.

 

Онлайн магазин за рамки и рамкиране Онлайн магазинът на Артекспрес 2004 ви дава възможност да си поръчате рамки, паспарту и профили за картини и др. www.ramki-bg.com е собственост на един от най-големите вносители на рамки в България. Освен рамки, профили на картини и паспарту, системи за окачване и др. в магазина можете да си поръчате и печат и да получите готов завършен продукт.

 

 

Онлайн магазин за фототапети, чаши, панели за телефони и мн. др. 

Електронният магазин e-2print.com ви дава възможност онлайн да закупите панели за телефони, керамични и метални чаши и фототапети. Сайтът предлага постоянно намаления или промоции на продукти. На  e-2print.com можете да намерите и инструкции как да залепите своя новозакупен тапет.   

 

Онлайн магазин за машини и консумативи Включваме www.dedal-office.com  на Дедал къмпани като пример за търговците на машини и консумативи. Перфектно организираният онлайн магазин е най-добрият сред фирмите, предлагащи  каквито и да е консумативи и машини за производство на реклама.  www.dedal-office.com има много добра организирана схема за отстъпки, а относно разнообразието от предганите в него продукти можете да се убедите сами.

 

 

Онлайн магазинът microasu.net, собственост на Микро Асу предлага най-голямо разнообразие от метериали за външната реклама и широкоформания печат. Можете лесно да поръчвате онлайн материали за печат, самозалепващи фолиа, плоскости, флок и флекс, винили, табели, дисплеи дори широкоформатни принтери и плотери. Доставката е безплатна при поръчки над 50 лв.  

 

Накрая малко нескромно ще включим и нашия онлайн магазин shop.printguide.info като пример за различен от всички представени до тук магазини. shop.printguide.info е организиран така, че други фирми могат да предлагат свои продукт през платформата, като се възползват от неговото отлично таргетиране. В момента онлайн магазинът предлага книги, векторни изображения, лупи и микроскопи, метални лайсни и не на последно място – специални хартии.  shop.printguide.info се използва като единственото място продажбата на годишното печатно издание Polygraphy Info.

 

Оставяме статията отворена и ще допълваме с нови линкове към онлайн магазини, свързани с рекламата.

Написа: Пламен Давидов

 

  отпечатай