Кредити | Бързи Кредити | Потребителски и Ипотечни Кредити

13
Добави коментар

Параметри на Alpha Оптимум

Сума – от 500 лв. до 20 000 лв.
Срок – от 6м. до 96 м.
Ниски лихвени проценти – от 8.95% *
Изгодни такси:
такса усвояване – 2.50%, мин. 50 лева
такса за кандидатстване – 40 лв.
Усвояване – еднократно
Начин на погасяване – анюитетни месечни вноски
С и без превод на работна заплата

Кандидатствайте за Alpha потребителски кредит Оптимум до 30.04.2014 г. и се възползвайте от по-ниски такси: такса за усвояване 2.0% (мин. 50 лв); такса за кандидатстване – 20 лв.

*Посоченият лихвен процент е валиден при сключен договор за превод на работна заплата между фирма работодател и банката с пакет Payroll Premium Gold и с пакет „Удобство“, който включва Активно Alpha Уеб Банкиране; Програма „Alpha Защита на плащанията“ и безплатно издаване на дебитна карта ALPHA BANK ENTER VISA ELECTRON или ALPHA BANK ENTER MASTERCARD. С пакет Удобство клиентите имат възможност да ползват БОНУС три месеца безплатнo услугата Alpha SMS известие.

ГПР пример: При размер на кредита 10 000 лева, срок 96 месеца, лихвен процент 8.95%, такса за усвояване в размер на 2.00%, мин. 50 лева от сумата на кредита, еднократна такса за активно Alpha Уеб Банкиране – 30 лева и месечна застрахователна премия в размер на 14.00 лева, ГПР е 12.98%, месечна погасителна вноска 146.24 лева и обща дължима сума 15 613.31 лева.

Предимства

Лесна процедура за кандидатстване
Бързо одобрение
Прозрачни условия
Без изискване за поръчителство при кандидатстване за кредит. Обезпечение – в случай на нужда до един поръчител
Без такси при предсрочно погасяване
Възможност да избирате условия и различни пакети от услуги, които улесняват вашето ежедневие и ви дават повече спокойствие и сигурност – застраховка Alpha Защита на плащания, превод на работна заплата и др.

Необходими документи

Лична карта
Искане за кредит
В случай, че дохода на клиента не е от трудово правоотношение, е необходимо да се представят допълнителни документи според изискванията на Банката

Одобрение
Предварително одобрение по телефона.
Можете да кандидатствате за предварително одобрение за потребителски кредит Alpha Оптимум по телефона – с едно обаждане на 0700 16 222*, където оператор ще попълни вашите данни и ще ви даде отговор.

*на цената на един градски разговор за фиксираните мрежи, а за мобилните мрежи – съгласно тарифния план.

Окончателно одобрение
Заповядайте в най-удобния за вас офис на Alpha Bank в страната, където компетентен служител ще ви помогне да попълните необходимите документи и ще ви запознае с процедурата по отпускане на кредита.

Alpha Bank си запазва правото да откаже отпускането на кредит, ако кредитоискателят не отговаря на изискванията за кредитиране на Банката.