Мария Грънчарова: Плаках заради Слави Трифонов!

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Мария Грънчарова: Плаках заради Слави Трифонов!

Мария Грънчарова: Плаках заради Слави Трифонов! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Mария Грънчарова плакала заради Слави Трифонов, който насила я карал да пее чалга

Мария Грънчарова не пази хубави спомени за Слави Трифонов

Мария Грънчарова се завърна изненадващо на музикалната сцена с денс парчето „Повече“. Изпълнителката, която в края на 90-те нашумя с песените „Бум-бум“, „Хайде да си лягаме“ и „В тъмното“ бе част от музикалната компания на Слави Трифонов, е категорична, че за нищо на света не би пропяла отново чалга.

Мария Грънчарова разказва пред „Труд“, че подписала с фирмата на Слави – БМК, очаквайки развитие в поп музиката, но Дългия я насилвал да пее попфолк. След като в един момент не издържала и осъзнала, че насила някой се опитва да промени насоката й, се скарала със Слави. Напуснала компанията със скандал и се разочаровала от музикалния бизнес. Трифонов се изгарвил с нея, връщайки й втория албум в кашони и отказвайки да го разпространява. Мария се видяла в чудо с десет хиляди аудиокасети, които си имат защитени права и няма как сама да продава.

„Изстрадах го по свой начин, плаках, имах период на затваряне в себе си. Не се срамувам от нищо, което съм направила, но повече не бих пяла подобни песни.“, признава Мария Грънчарова към днешна дата.

Клюки.вс препоръчва и: