Супермодел раздели Благой Георгиев и Биляна Евгениева (Снимки)

0
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Супермодел раздели Благой Георгиев и Биляна Евгениева (Снимки)

Супермодел раздели Благой Георгиев и Биляна Евгениева (Снимки) 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Благой Георгиев и Биляна Евгениева се разделиха, супермодел отмъкна футболиста

Благой Георгиев и Биляна Евгениева се разделиха, а моделката лее сълзи в Перник. След кратката афера край морето, футболистът отпраши за Русия, където се глези в компанията на супермодел. Уникалната красавица Оля Абрамович, успя да завърти главата на футболиста за броени дни. И уж романтичната му връзка с Биляна Евгениева отиде в историята, видя kliuki.ws.

Благой Георгиев и Биляна Евгениева се събраха за по-малко от седмица, а скандалът беше огромен. Манекенката заряза гаджето си Христо Сираков, с когото вече готвеха сватба, за да се събере с Джийзъса.

Супермодел раздели Благой Георгиев и Биляна Евгениева

Благой пък забрави жена и деца, увлечен по новата си тръпка. Но и Биляна не се радва на вниманието му задълго. Докато моделката е в Перник при семейството си и горчиво съжалява за проваления си годеж и още по-бързо приключилата си връзка, Благой Георгиев се радва на новата Ирина Шейх — супермоделът Оля Абрамович.

Шеметната красавица, която скри шапката и на някои от родните топманекенки е смятана за новата кралица на красотата в Русия. А Биляна Евгениева не може да й стъпи и на малкия пръст, твърдят ценители.

Опитите на моделката да се сдобри с годеника си Христо Сираков също претърпяха тотален крах. Милионерът се върна при бившата си изгора от Бургас, с която се разделил преди няколко месеца. Красивата блондинка го приела обратно, но с предупреждение, че втора подобна постъпка от негова страна няма да прости.

Клюки.вс препоръчва и: