Третите победители в “X Factor USA“ с дебютен сингъл

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Единствената група победител в историята на ‘X Factor USA’ – Alex & Sierra, представиха първата си песен ‘Scarecrow’ в едно от най-рейтинговите телевизионни предавания на Америка – ‘The Today Show’.

Меломан.бг във Facebook

Песента е пилотен сингъл от дебютния албум на дуета, който ще излезе по-късно тази година от Columbia/SYCO.

В момента харизматичното дуо завършва записите към предстоящия си дебютен албум заедно със снимките на официалното видео към дебютния си сингъл. Иначе “Scarecrow“ може да се види с lyric версия, с участието на анимирани кукли в образите на двамата музиканти.

След като превзеха цяла Америка с участието в X Factor и станаха #1 в iTunes с кавър версии на песните на A Great Big World – “Say Something“ и Sara Bareilles – “Gravity“, Alex & Sierra подписаха договор с Columbia Records и Syco Music от семейството на Sony Music Entertainment.

Очаква се предстоящият албум на Alex & Sierra да се превърне в един от най-обещаващите музикални дебюти на 2014 година. До момента двамата изпълнители от Флорида имат в актива си повече от 1 милион продадени копия на дигитални сингли с репертоар от предаването “X Factor“, над 2 милиона последователи в социалните мрежи и общо 85 милиона гледания в YouTube.

Всичко това ги превръща в един от най-обсъжданите и харесвани поп дуети от години.

Алекс Кинзи (Alex Kinsey) и Сиера Дийтън (Sierra Deaton) се запознават в гимназията. Двамата стават близки приятели и не след дълго, приятелството им се прехвърля на сцената. Химията по между им е факт и те вече са “Alex & Sierra“.

Участието им в кастинга за третия сезон на “X Factor“ през май 2013 г., предизвиква истински фурор сред жури и публика. Дуетът изпълнява  собствена чил аут интерпретация на хита на Бритни Спиърс… “Toxic“.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It