Спечели пинтересни награди за лятото от Lidl

15
Добави коментар
pgp

Настрой се за пътешествие и може да спечелиш награди, с които да му се насладиш. Нареди един Lidl Puzzle в Pinterest и участвай в томболата за свежи изненади като ни изпратиш линк с правилно наредения пъзел на [email protected] : ) Пинвай смело!

За да се включи и участва в Играта, всеки Участник който отговаря на условията, трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

    Да влезе и да последва (follow) страницата на Лидл България в Pinterest.     Да се  запознае с реда, в който трябва да се наредят парченца на един от двата пъзела по избор, така както е показано в прегледа на бордовете с имена „Lidl Puzzle 1“ и „Lidl Puzzle 2“ на страницата на Лидл България в Pinterest.     Да отиде в страницата с разбърканите парчета от пъзелите на официалната интернет страница на Лидл България www.lidl.bg/Lidl Puzzle.     Да намери точните парчета на един от двата пъзела по избор, да натисне бутона „Pin It“ (който се появява върху изображението) в указания ред  на подреждане  и да запази изображенията в един общ борд (board).     Да изпрати линк към борда (URL адрес) с правилно наредения пъзел, както и име и фамилия на e-mail [email protected] преди края на Периода на Играта, за да се включи в томболата за награди.

 Всеки Участник, който се е регистрирал за участие в Играта, в съответствие с Правилата, изпълнил е условията на Правилата, има право да участва в тегленето на следните награди:

    4 малки награди: пътна чанта с колелца и телескопична дръжка.     1 голяма награда: фотоапарат.

Всеки Участник има право да получи само една награда. Наградите не могат да бъдат прехвърляни на трети лица.

Тегленето на наградите ще се извърши в срок до пет работни дни, считано от датата, на която изтича Периода на Играта, чрез провеждането на томбола на случаен принцип. В томболата за награда имат право да участват всички Участници, които са се регистрирали за участие, ако са изпълнили условията на т. 8 от тези Правила. Победителят не е задължен да приеме предоставената му от Организатора награда.

Краен срок за участие: 08 Юли 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.