Николета Лозанова търси работа при Слави Трифонов

1
Добави коментар
sedrik
sedrik

След като Николета Лозанова се преорентира професионално и започна да води ТВ предаване, това взе, че й хареса. Само преди седмица тя не подозираше, че предаването й, което претендираше за висок рейтинг ще бъде в историята.

Оказа се, че наесен то няма да има втори сезон, а красавицата остава без работа. Плейметката не губи време, а веднага е започнала търсене на ново работно място в други телевизии. Стана ясно, че дори е поискала спешна среща със Слави Трифонов като щяла да му предложи да води рубрика в неговото шоу.

Припомняме, че в последния излъчен епизод на тв предаването й „Поверително“, плеймейтката заяви, че таблойдът й е постигнал чутовен рейтинг и небивал интерес сред зрителите. Тя дори изрази своята надежда, че на есен отново ще бъде водеща на предаването. За лош късмет обаче телевизията обяи несъстоятелност и куп предавания слизат от ефир.  Това на Николета Лозанова е сред тези, които нямат тв бъдеще.

Николета е наясно, че няма как да задоволява своите прищевки само със заплатата на мъжа си, който играе за футболния отбор „Левски“. И докато взимаше по 20 хиляди лева като тв водеща на предаването сега трябва спешно да се преориентира към друга телевизия. Затова тя е поискала спешна среща със Слави Трифонов, на който щяла да предложи своя визия за рубрика в шоуто му.  Любопитно е, че Валери Божинов е активизирал своите контакти и също се е впуснал в търсене на подходяща работа за половинката си.

Лозанова таяла скрити надежди, че може да има съвместно партньорство със Слави, защото все пак той е и продължава да работи с няколко миски, сред които е Венета Харизанова и др.

Друг вариант, който обмисля Николета Лозанова е да се срещне и с Венета Райкова, чието предаване е близко до нейнта творческа ориентация. Дали ще успее да завоюва своето място в телевизионни бранш, или опитите й ще останат без успех… скоро ще разберем!