10-минутна тренировка за рамо и преса

14
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Коремната преса е може би най-привлекателната част от тялото. Всеки иска да има невероятна преса преди да отиде на басейн или на море, за да може да покаже, какво е правил във фитнеса през изминалите месеци. Но тя се прави много трудно, защото трябва да се правят правилните упражнения и да се храните здравословно. Раменете пък са много важни, за тренировките за горната част на тялото. Трябват ви здрави рамене, за да можете да правите гърди бицепс и трицепс по най-добрия начин.

Прочетете как да си направите ръцете огромни ТУК.

1. За първото упражнение трябва да застанете на 1-то си коляно, а другия крак е сгънат, подобно на напът. Вземете един дъмбел и го вдигайте. Движението е следното: първо сгъвате, подобно на упражнението за бицепс, а след това обтягате ръката на горе. Правете това упражнение 30 секунди.

2. Застанете на колене и направете същото упражнение по 30 секунди на ръка.

3. Застанете прави и направете същото движение с ръката. По 3 секунди на ръка.

4. Застанете прави и хванете дъмбела с дясната си ръка. След това клекнете и се изправете и след като се изправите направете същото движение с ръката от предишните упражнения. Продължителността отново е 30 секунди на ръка.

5. Застанете отново прави и се наведете напред, като държите дълбела. След това се изправете и направете познатото упражнение с ръката. Отново по 30 секунди на ръка.

6. За следващото упражнение ще трябв да правите напът да си връщате крака назад и после да направите отново упражнението с дъмбела. Отново по 30 секунди.

7. След това застанете на 1 крак като балансирате и се наведете напред с дъмбела. След това се изправете и направете отново упражнението, при което вдигате дъмбела.

8. За последното упражнение трябва да седнете и да направите отново движението с ръцете, при което вдигате дъмбела.

Ако искате да изглеждате като Брад Пит, прочетете за неговите тренировки ТУК.