Готови ли сте за лятото?

1
Добави коментар
funpic
funpic

Готови ли сте за лятото?

Лятото е време за леки панталонки, полу-прозрачни блузи, секси панталонки и къси поли. Летните дрехи са най-леките и най-удобните, но едновременно с това и най-разкриващите, като цяло.

 

И все пак не позволявайте това да се превърне в причина за безпокойство, тъй като е лесно да се гарантират страхотни усещания и добър външен вид.

 

Винаги може да изберете почти незабележимо бельо под тънките панталонки,  целулита  може да бъде победен с носенето на антицелулитни бикини, а спортното бельо ще ви позволи да работите за здраво тяло с удоволствие.
 

 

 

 

Спортно бельо Power осигурява безгрижно удоволствие  в спортните дейности. За неограничено движение е важно да изберете точното бельо, което да осигури подходяща опора за вашия бюст. Спортно бельо Power на Lisca е изработено от иновативни фибри с максимално охлаждащ ефект, които поддържат усещането за свежест, дори когато сте изпотени, осигуряват регулярен въздушен поток и справяне с влагата. За приятно чувство на мекота към тъканта е добавен памук.

 

Антицелулитните бикини Beauty Slim ще ви помогнат да се справите с проблемите на портокаловата кожа. Носете ги по време на ежедневните си дейности. Бикините са изработени от иновативна тъкан, която е обработена с естествени съставки като кофеин, алое, витамин Е, които ускоряват изгарянето на мастните клетки. Ако носите бикините редовно, по 8 часа на ден, ще бъдете изненадани – за два месеца кожата ви ще стане по-гладка, а обиколката на бедрата би ще намалее с до 2,5 см.

 

Невидимите бикини Invisible с изключително тънки ръбове са незабележими под тънките и описващи тялото дрехи. Тънката материя осигурява усещане за втора кожа.