Джейлян от Една любовна история в 10 уникални снимки

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Джейлян от Една любовна история в 10 уникални снимки

Джейлян от Една любовна история в 10 уникални снимки 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Джейлян от Една любовна история възхити феновете, вижте я извън сериала

Джейлян от Една любовна история изглежда възхитително. Атрактивната красавица грейна на нова фотосесия, в която е още по-прекрасна. Феновете са на мнение, че младата Дамла Сьонмез е достойна заместница на Берен Саат и Туба като кралица на красотата. Още повече, че притежава всички качества да си съперничи дори с носителките на титлата „Мис Турция“, видя Клюки.ws.

Както е известно две от дамите имат претенции и за актьорски изяви в различните сериали. Азра Акън и Гизем Караджа определено се хвалят с атрактивна визия и изискан имидж. Младата звезда от Една любовна история Дамла Сьонмез обаче ги превъзхожда не само по талант, но и по красота.

Джейлян от Една любовна история се оказа красавица и в живота

Дамла Сьонмез, която накара всички да помислят, че е в тайна любовна връзка с Коркут от Една любовна история, неотдавна призна, че е и свободна. Читатели на Клюки.ws издават, че слуховете за любовна връзка между двамата са недостоверни и двамата са само приятели, противно на желанията и надеждите на феновете на сериала.

Към днешна дата двамата работят по различни проекти, макар често да ги засичат по приятелски вечери. Което пък дава повод на почитатели и репортери да се надяват, че помежду им може да се случи нещо и приказката от Една любовна история да се пренесе от сериала в живота. Но с щастлив завършек накрая.

Клюки.вс препоръчва и: