Новата на Бирмата: Бояна Маринова по-красива от Преслава

13
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Новата на Бирмата: Бояна Маринова по-красива от Преслава

Новата на Бирмата: Бояна Маринова по-красива от Преслава 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Преслава и Георги Станоев-Малката Бирма отново са в епицентъра на публичното пространство

Годеникът на Преслава Малката Бирма е известен с похожденията си. Пернишкият бизнесмен си има максима и тя е, че „неговото си е негово, чуждото пак негово”. Според слуховете двамата с поп фолк фурията Преслава вече не са двойка, нито годеници, разбра HotArena.net.

Преслава и Жоро Бирмата няма и да тръгнат заедно до брачния олтар и да се врекат във вярност. Изпълнителката на „Водка с утеха” обаче продължава упорито да отрича слуховете за раздяла, но фактите говорят друго.

Преслава или Бояна Маринова-коя от двете ще избере Малката Бирма?!

Преслава бе щракната от бдителни папараци с младок в луксозен комплекс с басейн край Асеновград. Не само това, но Преси позираше спокойно пред обективите. Не е тайна, че Малката Бирма е страшно ревнив и не би оставил любимата му да има подобно фриволно поведение.

Малката Бирма пък е засичан здравата да купонясва в луксозни морски дискотеки, както и в нощни клубове на столицата. Но и Преси, и бившият й любим не се движат вече заедно, в една компания. Преслава също не е почитателка на отворената любов и би вдигнала чутовни скандали при подобни ситуации. Както го е правила, твърдят свидетели на изцепките й от ревност.

Отскоро Георги Малката Бирма е забелязан в компанията на приличащата на латино моделка Бояна Маринова. Спряганата за „двойничка” на Николета Лозанова е доста по-млада от родената в Добрич певица и според мъжкото мнение много по-красива. Не е тайна, че и Преслава е кака и на Малката Бирма.

Екзотичната красавица Бояна Маринова бе спрягана за любовница на Ники Михайлов и бизнесмена Петко Димитров, но и с двамата твърди, че няма нищо повече от бегло запознанство.

Дали манекенката Бояна Маринова и Георги Станоев ще станат двойка времете ще покаже. И в това съревнование красотата ли ще победи или нещо друго за избора на Жоро Бирмата, ни предстои да видим.

Клюки.вс препоръчва и: