Биляна Евгениева спретна мръсен номер на Благой Георгиев

13
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Биляна Евгениева спретна мръсен номер на Благой Георгиев

Биляна Евгениева спретна мръсен номер на Благой Георгиев 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Биляна Евгениева сама повикала папараците на Николета

Биляна Евгениева спретна жесток номер на Благой Георгиев. Плеймейтката сама извикала папараците на Николета Лозанова, за да я снимат с футболиста.

Дни след като двамата се върнаха от обиколката до морето и се разделиха, лъсна цялата истина за папарашките кадри на двамата.

Оказа се, че Биляна Евгениева лично се е обадила на Поверително, за да извика фотографите, да я снимат. Моделката осъзнала, че Благой Георгиев нехае за нея и побързала да му извърти номер.

Биляна Евгениева сама извикала папараците на Николета

Явно футболистът е дал да се разбере, че за него закачката им е само временен флирт, а Биляна Евгениева го е смятала за нещо сериозно. И му спретна номер, който го изложи като съпруг и баща пред цяла България.

Не е тайна, че танцьорката си мечтае за слава и популярност и се изживява, едва ли не като втора Николета Лозанова. А благодарение на аферата си с Благой Георгиев се превърна в почти толкова популярна, колкото плеймейтката.

Биляна Евгениева в момента дори се хвалела на приятелки, какъв номер е изиграла на футболиста. А и след разрива с Христо Сираков просто нямала какво да губи и решила да извлече максимална полза от ситуацията.

Какво точно се е случило на почивката им в Гърция само те си знаят. Факт е обаче, че откакто се върнаха оттам, двамата не само не са заедно, но не си и говорят заради скандала.

Клюки.вс препоръчва и: