От сега да е ясно: на световното в Русия през 2018 такива работи няма да се допускат

2
Добави коментар
chuime
chuime

След опустошителната градушка в София вчера, мачът Бразилия – Германия предизвика почти същото количество коментари във фейсбук, както и мандарините, които потрошиха коли, къщи, дървета и хора и столицата. Публикуваме част от коментарите, и се надяваме, че безредиците в Бразилия ще утихнат, и няма да има  повече негативни последствия от загубата на отборът-домакин.

Спиро ПеровАко ви прави впечатление, половината от публиката на мача е малко статична и не мръда. Това са тия с масивните инфаркти.

Denitza VergilovaВнимание!морското равнище се подига главоломно в резултат на изрева ните крокодилски сълзи от 200.000.000 бразилци..но за съжаление няма да има финал защото холандия ще изчезне във вълните.

Сефтефан Владиков – Бразилия – Германия: 1 – 7 Минимална работна заплата в Бразилия (в Евро): 154.41 Евро Минимална работна заплата в Германия (в Евро и по последния законопроект): около 1360 Евро. Усещате ли взаимоотношението?

Zahariev Ivan Германия бие и фейсът се задръсти със снимки на Хитлер, а в Берлин е шумно и презнично като на 9 май

Petya Kayryakova И в Бразилия резко заваля градушката…   Manol Peykov След като страната им похарчи милиарди за организирането на Световно първенство по футбол, след няколко години усърдна и задълбочена подготовка, пред погледите на десетки хиляди верни фенове на стадиона и повече от сто милиона, залепнали за телевизорите, единайсетте бразилци на терена, чиято обща пазарна цена е няколкостотин милиона евро, изглеждат като малки деца, изгубени в гората. Колко чудно нещо е животът!

Hristo Hristov Още малко и сет за Германия

Kapka Todorova – Второ полувреме ще има ли?

– Хахахах, всеки по веднъж ще вкара, значи 11:0

– 7! Ама бразилският вратар дойде ли на работа?

Лу Касиди15:0 тия са кавалери, ще дадат и на 3 мата съдии

Явор Гечев Ама това наистина ли е отборът на Бразилия, а не на 103-о ОУ в кв. Филиповци? Тоя с жълтото трико с номер 9 не е ли всъщност учител по трудово?

Samuil Petkanov – Какво е общото между противоградушковата служба у нас и Бразилия? И двете не бяха подозирали преди 25 минути какво иде.

– Хуманитарна помощ: Да денатурализираме Лусио Вагнер и Маркиньос, барем хванат третото място?

DimitarMartinov – Догодина в Бразилия ще се раждат деца само до март – след тая загуба неа кой да го дигне поне година

– Германците били така жестоко, защото Бойко Борисов казал на Меркел „Да ги биете така, както аз бия БСП“!

– Швабите се изгавриха с бразилците така, както държавата, институциите и общината(поне Столична) се гаврят с нас

– А германците пуснаха един гол, за да видят колко бразилски фенове са останали

Христо Блажев В Индия обявиха Нойер за превъплъщение на бог Шива.

Violeta Stanicic – Имам друго прозрение. Вероятно Кристалина Георгиева се е намесила в полувремето. Сега договаря спешно пакет от хуманитарна помощ за Бразилия с Мути. Да пуснат поне един почетен гол до края на второто полувреме, че да няма големи човешки загуби…

– Доколкото разбирам, сега ще почнат да си пускат селфитата направо долу от терена!

Tsanko Zanov – Второто полувреме изворна вода Бачково ще играе на мястото на Бразилия.

– Дали сега съдията ще даде 90 минути продължение?

Galena Chariyska DMS BRASIL

Вежливият Лос „Шестият гол ше е на Боеко Борисов“

Teodor Mihailov – Сякаш Пеевски има зъб на Дилма е положението.

– Няма ли как Сколари да хвърли бяла кърпа и да спре това клане? На мен ми е мъчно вече за Бразилия и искам да вкарат гол. Може и два.

Mirjana Karaslavova Blitzkrieg…

Iliyana Nenova Време да вляза в ролята на баба Меркел и да обобщя: Чок резил, Бразил!

Emil Jassim Сега почивката на полувремето ще стигне ли да повторят всички голове на Германия, бе?

Krassimir Moskov Давам пет литра от червената двойно преваряна гроздова на баща ми за видео от разбора в съблекалнята на БразилиЕ на полувремето.

Sirma Misheva Тва е най-вълнуващата почивка откакто гледам футбол… за първи път имам съмнение, че единия отбор нема да посмее да излезе…

Alen Popović – Очаквам вратаря и той да се разпише във второто полувреме!

– На малки вратички ли се играе?

Dragomir Simeonov Брарезил!

Letiashtata Kozzila Erato Това не е истинският мач. Това са фирма „Дъглас“. Турци са. Лъжат ви.

Kapka Todorova Дано безредиците утихнат, германците нямат вина за това, което стана в Бразилия. Те показаха само, че демокрацията на Западна Европа е по-добра от демокрацията им/ни. Гледай футбола на една държава, за да знаеш добре ли се управлява. Имаше кадри от пристигането на бразилския отбор за мача снощи – автобусът им бе буквално блокиран от хиляди и хиляди фенове и се придвижваше сантиметър по сантиметър. Явно не с аиздържали на тези очаквания, защото наистина не играха. И мога да ви кажа, че всички германски футболисти коментираха предимно шока на бразилските си колеги, никой не изпадна в излишна еуфория – казаха: Ние играхме много добре, но бразилците изгубиха тотално нишката. Както винаги са реалисти, дори и в успехите си. А всички във фейса, които споделят картинки на Хитлер, вдигнати като хитлеристки поздрав лайкове и повтарят „германската машина“ и „германския ботуш“ ще ги посъветвам да спрат да гледат съветско кино и да прочетат нещо съвременно. Не може п ознани яда сте още някъде във Втората световна война, светът е мръднал доста напред от тогава. Този успех не е плод на „машини“, а на мислещи и работещи хора.

Raia Stoianova – Следващият клип на Рамщайн ще е май с бразилския отбор по футбол

Peter Petrov От сега да е ясно: на световното в Русия през 2018 такива работи няма да се допускат!

Събрани статуси от Ani Alashka
– От днес в Бразилия са забранени продуктите 7days и 7Up – айнц, цу цвай, цу зибен – Германия би Бразилия като градушка – София – Маѝ Дилма ке падне. – искам продължения 🙂 – Лягам си. Звъннете като закрият Бразилия – Какво е общото между противоградушковата служба у нас и Бразилия? И двете не бяха подозирали преди 25 минути какво иде. – Тва за мене тука е забъркан Коко Динев, дано Сашката Диков проведе разследване тип „Асене, върни!!!“… – E, сега е момента да се пусне DMS Brasil – да подпомогнем братята бразлци срещу немската градушка, заради Дилма, не за друго – Мача свърши ли? Кои победиха? – Това 5:0 е по порйчка на Пеевски с цел да ни отвлекат вниманието от главните теми на обществото като градушките колкото Орехи, изпочупените коли и прозорци и други. – DMS 17777: HELP BRASIL – Със сигурност самолетите с провизии от Берлин са излетели. Гермаците няма да смеят ни вода да пият там, ни хляб да ядат. – Габровската първична партийна организация е виновна. Да си знаете. За 5:0 дотук – Бразилия могат да си ходят. Упс, даже и това не могат. – Извинете, второто полувреме само Германия ли ще играе? – Нойер през първото полуДреме… – Къде е Бойко с надписа: „Аз създадох победата на Германия, защото Меркел ме слуша“ – Чудя се какъв ли е бил коефициентът за 0:5 за първото полувреме и дали някой е заложил – Предстоящи напътствия в съблекалнята на бразилския отбор: Мучачос, под стадиона е изкопан таен тунел. Тихичко, хванете другарчето за кунката и бързо навън. Там ни чака хеликоптер. Никой да не се връща в Бразилия – не и в този живот. Продавайте бургери, играйте волейбол, само не докосвайте футболна топка! – Май вярно трябва да прекратят мача – гаврата с трупове и некрофилията са престъпления все пак – Бразилия да сезира международния трибунал в Хага – Май втория мандат на Дилма Русеф отиде на кино. Футболната депресия в Южна Америка твърде често се превръща в политическа ярост – Има ли меркалий да играят срещу Джърмани на финал, или да им дават купата още сега… – Вермахта смачка самба танцьорчетата хохохохооооо – Тва да не е полуфинал по хандбал ?? :)) – Сега разбрах какво им е било в Пърл Харбър…. Такава бомбардировка изневиделица…. – B R A 7 1 L – Б-РЕЗИЛ-ия – Лупи изпратил SMS на Дилма Русеф „Не сте сами!“ – Това не беше мач. Това беше БЛИЦКРИГ!!! – SMS с текст DMS BRASIL на номер 1:7 90′ – Пълен Брезил…..