Невероятни трансформации, постигнати само с грим

5
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Ако при следващото си пътуване до Лондон се натъкнете на призрачно сребристото лице на някоя напуснала този свят звезда, то не бързайте да се паникьосвате веднага. Това не е нечий дух, търсещ отмъщение, а 40-годишната Мария Малоун Гуерба.

Съпруга и майка на две деца, тя успява да се превъплъти във всекиго не само у дома, но и в професионални условия. Мария изкарва доходите си като филмов гримьор и стилист на свободна практика, а работата ѝ е високо ценена не само на снимачната площадка, но и в интернет. След като преди известно време публикува снимки в социалните мрежи със своите проекти, госпожа Гуедба за отрицателно време си спечели и симпатиите на много последователи.

Освен че възкресява починали личности, лондончанката пресъздава образите и на редица живи легенди, приказни и филмови герои. Инструментариумът, с който постига тези невероятни резултати, е беден – от сценичен грим и четки до подходящи перуки. Така дори и 3D-ефектите са създадени единствено чрез умелите ръце на художничката.

До момента Мария е пресъздала образите на Злодеида (Анджелина Джоли) от „Господарка на злото”, Риана, Морган Фрийман, Джак Никълсън, Нелсън Мандела, Мерилин Монро, Елвис Пресли, Фреди Меркюри, Кралицата на Англия и др. И с оглед на футболните събития от последните седмици, художничката се е трансформирала и в двама от английските национали, а именно – Даниел Стъридж и Уейн Рууни.

Ако искате да се запознаете с таланта и на други артисти, посетете страницата на Jenite.bg във Facebok.

Мария като Мерилин Монро

Maria Malone-Guerbaa

Мария като Фреди Меркюри

Maria Malone-Guerbaa

Мария като Боб Марли

Maria Malone-Guerbaa

Мария като Нелсън Мандела

Maria Malone-GuerbaaМария като Кралицата на Англия

Maria Malone-Guerbaa

Мария като Даниел Стъридж

Maria Malone-Guerbaa

Мария като Уейн Рууни

Maria Malone-Guerbaa

Мария като Риана (вляво) и Злодеида (вдясно)

Maria Malone-Guerbaa