Как да печелим пари от

13
Добави коментар

Въпросът, поради който ти, драги ми приятелю си попаднал тук е не дали се печели от интернет, а КАК се печели от интернет ?! Но за сега ще разгледам темата Дали се печели от интернет. За съжаление, темата е прекалено обширна, за да мога да я развия в рамките на няколко изречения, но ще се опитам да дам поне началните насоки и отговори.

Да, истината е, че се печели от интернет. Истината е, че се печели много от интернет. Световната мрежа е най-голямата медия в света. Това е подиум, на който можете да намерите публика. А след като намерите публика логичната следваща стъпка е да започнете да правите пари от това. Защо ти, читателю, да не си следващия Джъстин Бийбър, който проби през интернет, и в частност през ютуб (youtube).

Самата методология на печелене на пари от интернет може да намерите като разгледате сайта за конкретни начини, или като се абонирате за новините. В тази статия ще се опитам по-скоро да дам първоначални насоки и съвети.

Основната грешка на всеки решил да изкарва пари от интернет е ….. модата. Чул някой, че се правят лесни пари от интернет и решил и той да изкарва. Е, да – ама не! В България се прави това, което е модерно да се прави. А дали разбираме какво всъщност правим това няма никакво значение. Ето и първия урок приятелю – ако си решил да правиш пари от интернет само защото си чул, че е лесно, и че парите са много, и те интересуват единствено и само парите искам да ти кажа, че ….. объркаАл си рейса пич! Имаш два варианта пред себе си: единия да ме послушаш и да се откажеш още сега, а другия е трудния.
Както във всеки бизнес, и в интернет парите, или печалбата е последното нещо, което се случва.

Втори съвет: занимавайте се с нещо, което ви е приятно. Дали е да блогвате, или споделяте всичко във фейса, или да играете игри, или да пишете код, това няма никакво значение. Важното е да ви е приятно да го правите! В зависимост от това, колко добре го правите в последствие и толкова ще печелите. Нали не мислите, че всички хора са еднакво талантливи и способни ?!

Последен съвет: не лъжете и не крадете! Знам, че звуча малко библейски, но това е самата истина. Това е присъщо на младите хора и на тези, които тепърва откриват възможностите на интернет-бизнеса. Но ако искате да запазите репутацията си чиста избягвайте тези похвати за печелене на пари.