Ароматни свещи LightHouse

1
Добави коментар
bgfen
bgfen

Ароматни свещи LightHouse

Ароматни свещи според нашата представа са настроението и уюта, които тe създават. Формата и цвета са важни за декора в дома. Понякога свещите се сливат с домашния дизайн, а понякога са цветно петно – акцент. Но това, което допълва усещането е аромата, който отделя тя, докато гори. Изследвали сме влиянието на ароматите върху човешкото настроение и така основно подготвяме нашите колекции. Инспирирани изцяло от богатството и разнообразието на природата, колекциите ни следват настроението на различните сезони и празници в годината.

пролетно-лятна колекция

 

В началото на пролетта, когато всичко се пробужда след зимата ние винаги използваме ароматите и нежни багри на пролетни цветя. В тази колекция традиционно присъстват ароматни свещи с ухание на див жасмин, момина сълза, бергамот и ванилия, люляк и божур. Флоралните мотиви са основен акцент и присъстват в цялата серия. Нюансите на цветовете са по – ефирни и нежни. В този период от годината ние създаваме няколко празнични колекции свързани с св. Валентин, Баба Марта, 8ми март, Цветница и Великден. С приближаването на лятото нашите ароматни свещи се насищат с по -интензивни и ярки цветове. Уханията стават по – наситени и сладки. Отделните серии започват да се изпълват с мирис на лилиум, диня, лимон, пина колада. През лятото имаме нужда от повече прохлада, затова насищаме колекциите с аромат на океански бриз и мента. Романтичните летни вечери не могат без пламъка на свещите. Наситените светли петна от свещи са изискан акцент от нощните летни партита.

есенно-зимна колекция

През есента, когато първите листа започнат да падат от дърветата, нашите ароматни свещи внасят повече топлина и уют в домовете. Със скъсяването на деня прекарваме по-дълго време у дома, тогава имаме естествена нужда от повече добро настроение срещу лошото време навън. През този сезон компанията на нашите свещи предлага много по-топли и пастелни цветове. Златисто жълто, меко оранжево, бежово – кафеникаво, бордо. Това е времето на сочни и сладки плодове, на мамините есенни пайове. В този сезон ние използваме ароматите на круша, смокиня, сандалово дърво, тиква с канела, нар, мускус и портокал.

Коледна колекция

Това е най-празничната ни колекция! Тя предлага на нашите клиенти богат избор от дизайни и аромати, които не само допринасят за Коледния дух на най-големия семеен празник, но са и прекрасен подарък за най-близките ни хора. В тази колекция малки восъчни фигурки разказват приказни истории от Коледния дух. Падащи звезди, елхички и сърни, коледни елени, снежни човеци всичко, което допълва празничното настроение. И разбира се ароматите на традиционната канела, ябълка и канела, джинджифилови сладки, евкалипт, кокос и ванилия, портокал с карамфил…домашен уют.

Гурме колекция

Тази колекция и изпълнена с аромати, които са подходящи през цялата година. Ухания които традиционно ползваме в кулинарията и парфюмите, ние използваме в нашите целогодишни колекции. Това са ароматите на канела, ванилия, нар, лимон, ликьор, кафе и ядки, а за заклетите пушачи изключително ефективен антитабак.