Ивелина Иванова се нуждае от Вашата помощ!

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Ивелина Иванова се нуждае от спешно лечение в Израел

25-годишната Ивелина Иванова се нужда спешно от Вашата помощ. Момичето е с поставена диагноза „болест на Ходжкин“, като се лекува от 2011-а година и е преминала през редица мъчителни химиотерапии, лъчетерапии, а също така и автоложна и алогенна трансплантация на стволови клетки.

Състоянието на Ива обаче не се подобрява и нейният шанс е лечение в Израел, което струва 80 000 долара – сума, непосилна за нея и нейното семейство. Ивелина трябва да бъде подложена на нов вид експериментално лечение, което включва персонализирана анти-ракова ваксина- CRCL-AlloVax, но това може да се случи само в Израел, като 25-годишното момиче трябва да замине там на 5-и август.

Здравето на Ива е силно влошено и тя няма никакво време, така че ние от екипа на Коч.бг, Ви призоваваме да дарите колкото можете за лечението на момичето. Можете да направите това чрез дарителската сметка, която е в Райфайзенбанк.

Бенефициент: Ивелина Иванова

IBAN: BG81RZBB91551004924046

Можете да направите дарение и чрез PayPal, ползвайки следният имейл адрес – [email protected].

Ивелина Иванова няма никакво време, но ние вярваме, че все още има добри хора, които могат да дарят средства и да върнат живота на 25-годишната пловдивчканка. Ако имате нужда от повече подробности, можете да потърсите страницата във Фейсбук – Да помогнем на Ивелина да пребори болестта

Спонсорирани връзки: