Как продуктът „Anagen-HR“ със стволови клетки ме избави от оплешивяването

3
Добави коментар
skandalno
skandalno

„Много е стресиращо да си на 28 години, а темето ти вече да проблясва изпод оредяващата ти коса. Процесът беше започнал преди няколко години, но все не обръщах внимание. Докато един ден вече си личеше, че оплешивявам.

На някои хора може да им се вижда странно мъж да се суети за косата си, но повярвайте ми – наистина е ужасно! Дни наред ходих като замаян, станах доста мълчалив и потиснат. Всеки пък, когато разговарях с някоя колежка в работата или с някоя приятелка, ме избиваше студена пот от притеснение, че сигурно ще забележи, че оплешивявам.

Все пак обаче успях да се съвзема и реших да търся решение на проблема. Бях готов дори да събирам пари за трансплантация на коса, ако нищо друго не помогне.

Като всеки човек, който се е сблъсквал с оплешивяването, започнах от най- рекламираните продукти на най- известните марки. След като не ми свършиха работа, започнах с бабините илачи. Косопадът намаля значително, но нова коса така и не поникваше – пак си оставах плешив.

Един ден, докато сърфирах из интернет, отново да търся поредната рецепта или продукт, попаднах на продукта Anagen- HR. Стори ми се доста интересно, че предлага нова технология, чрез която да се стимулира растежа на косата – стволовите клетки. Бях чел това- онова за тях, така че реших да опитам.

Поръчах си Анаген- HR и ми го доставиха направо на работното място, без да ми се налага да обикалям наляво- надясно. Оказа се, че бутилката стига за около 2 месеца, което ми се видя доста добре.

Първоначално, когато видях резултатите, не можах да повярвам, че наистина никне коса. Струваше ми се нереално. Но си е съвсем реално, защото „Анаген- HR“ успя да спре процеса на оплешивяване и върна старата ми гъста коса. Препоръчвам Anagen – HR на всички нуждаещи се! Успех!

Здравко Желев, София

ЗА ПО-ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ И ПОРЪЧКИ НА ПРОДУКТА „АНАГЕН – HR“ СЪС СТВОЛОВИ КЛЕТКИ КЛИКНИ ТУК!