15-те най-странни закачалки за стена

7
Добави коментар
mincef
mincef

03 Август, 2009 г. – 11:22, Коментари – 2

1. Baby limbs wall hook

Ако тази закачалка не Ви изглежда като излязла от филм на ужасите, което е малко вероятно, може и да Ви се прииска да я имате. Най-малкото, защото в нея са използвани изключително рециклирани материали.

2.    Excited man wall hook Mr P е един от многото примери, доказващи, че размерът има значение. Закачалката може да служи за ключове, хавлии, якета и каквото още Ви дойде на ум, стига да сте достатъчно разкрепостени, за да я използвате у дома или в офиса.

3.    Knives wall hook Още един проект, който изглежда като част от хорър филм.

4.    Men wall hook Men wall hook допринася доста за визуланото разнообразие на вашата стена. Фигурите на спортуващия човек са изработени от вискокачествена смола.

5.    Hand wall hook Тази закачалка е наречена Mr. Allen’s Hand и е детайлна отливка на ръцете на дизайнера, който я е проектирал. Разултатът е сюрреалистичен и доста авангарден, но въпреки това функционален.

6.    Gun wall hook Въпреки, че на пръв поглед изглежда като залепен за стената детски воден пистолет, благодарение на закривената си част странната стенна апликация е всъщност закачалка за дрехи. Предлага се в три провокативни цвята, отговарящи на необичайния й дизайн, на цена от 17 щатски долара всяка.

7.    Flip flop wall hook Лято е! Достатъчно ли сте смели, за да смените скучните закачалки с тези закачливи Flip flop джапанки за стена? Интересна декорация, която освен  функцията да държи хавлиените кърпи на разположение има и задачата да освежи интериора на банята Ви.

8.    Puppy butt wall hook На нас този продукт ни говори няколко неща – първото е, че дизайнерът, който я е проектирал явно не притежава особено изтънчен вкус. Второто е, че вероятността някой любител на домашни животни да си я купи е ограничена. Третото – вероятността някой, който не е любител на животните да си я купи е почти нулева. Но въпреки всичко това сме длъжни да я публикуваме, понеже със сигурност й се полага място в тази класация.

9.    Teacup tile hook Тази закачалка, която изглежда досущ като керамична плочка е много подходяща за англичани или други заклети любители на чая.

10.    Pushpin Wall Hook Ако търсите начин да впечатлите гостите си още от входната врата, тези Pushpin Wall Hook закачалки са идеалният вариант.

11.    Teddy bear wall hook Ако все още една част от Вас страда за останалото в детството любимо мече Super Ted е насреща! В състояние е да задържи почти всичко – от ключове до чадър, стига разполовеното му тяло да не Ви притеснява.

12.    Hippo wall hook Изморени сте от скучните закачалки?  Търсите нещо наистина различно и впечатляващо? Това дизайнерско решение може да бъде точният отговор на вашата интериорна дилема.

13.    Joystick wall hook Още една странна дизайнерска приумица – закачалка, направена от рециклирани джойстик елементи. Но ако сте болезнено  привързан към своята стара електронна игра можете да й намерите интересно приложение, за да не поеме пътя към завода за отпадъци.

14.    Ikea BASTIS hook Тези BÄSTIS закачалки са на дизайнерката Monika Mulder и струват по 1,99 долара всяка. Изработени са от гума, нямат остри ръбове и са подходящи за деца. Могат да се намерят във веригата магазини Икея.

15.    Ninja Star Coat Hooks Автентично-изглеждащите Ninja Star Coat Hooks са направени от никелирана цинкова сплав и стуват 13 долара всяка. Единият връх на звездата е заменен със стабилен винт, така че да може да се монтира за стената, която сте избрали за нея.