Теория на конспирациите в „Игра на тронове“

2
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

Най-обсъжданата сред феновете теория

Един от най-успешните сериали в историята на всички телевизионни продукции въобще е продукцията на HBO „Игра на тронове“. Допълнително с това книгите от поредицата „Песен за огън и лед“, на които се основава сериалът, се ползват с огромна маса от фенове. И всичките тези хора обожават идеята за света Вестерос и случващите се в него интриги и епични събития.

Освен това всички тези хора говорят и обсъждат теории. Ако не друго „Песен за огън и лед“ дава на феновете си купища възможности за бистрене на възможности и вероятности. Най-голямата и най-поддъжана такава теория на конспирацията е…

Ще се изненадате ли, ако ви кажем, че Джон Сняг може и да не е син на Нед Старк, ами по-скоро негов племенник, син на отдавна починалата сестра на Нед, Лиана и брата на Денерис, Регар…

С тази теория се занимава и видео в Youtube, което показва всички доказателства за това, че във вените на Джон тече кръвта на крал.

След като го изгледате може много неща да ви се изяснят.

Публикувано от
Елена Лазарова
19 юли 2014, 14:49

Елена Лазарова е родена във Варна – обича морето, пътешествията до екзотични страни, фотографията, класическата литература и киното. Социалният живот и новите запознанства с интересни хора са задължителна част от натовареното й ежедневие. Завършила e испанска филология в СУ и говори свободно още английски и френски.