Продуктът Анаген- HR спира оплешивяването и косопада със стволови клетки!

1
Добави коментар
skandalno
skandalno

ГАРАНТИРАНО: 3000  нови косъма за 3 месеца с продукта- сензация  „Анаген– HR„

Нова формула предизвиква избуяване на коса по цялата глава, а в допълнение връща и естествения цвят на косъма, съобщи научен екип от Британска Колумбия, Канада. Сензационното им изобретение „Анаген – HR“ се основава на последните изследвания върху стволовите клетки. Тези научни достижения превръщат продуктът в най- мощното средство срещу оплешивяване и косопад. Действието на „Анаген – HR“ е дори по- силно и от миноксидил. Продуктът стимулира изникването на поне 3000 косъма в период от 90 дни.

„АНАГЕН – HR“ – революционна формула:

АНАГЕН-HR

Продуктът съчетава най- новите научни знания в областта на борбата срещу оплешивяването и косопад. В състава му влизат: кофеин, цистеин, върбовка и др, но качествата му се дължат основно на стволовите клетки от растението Fo-ti и от астрагал. Научните изследвания са доказали, че единствено астрагалът помага на човешките клетки да живеят с 50% повече. Стволовите клетки от Fo- ti пък помагат за връщането на естествения цвят на косъма.

„АНАГЕН – HR“ – стволови клетки срещу оплешивяването:

Всеки космен фоликул притежава запас от стволови клетки, които предизвикат растежа на косата. Продуктът „Анаген – HR“ се състои от стволови клетки от астрагал, които са най- близки до човешките като функциониране. По този начин поддържат космените корени живи и ги предизвикват да раждат нови косми.

„АНАГЕН – HR“ :

– Блокира оплешивяването и косопада

– Предизвиква растежа на поне 3000 нови косъма в рамките на 90 дни

– Връща естествения цвят на космите

ПОРЪЧАЙТЕ АНАГЕН- HR НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА ОТ 62 ЛЕВА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! СПЕЦИАЛНА ОТСТЪПКА: 2 БРОЯ ЗА 117 ЛЕВА, КАТО СПЕСТЯВАТЕ ОЩЕ 7 ЛЕВА. 

ПОРЪЧАЙТЕ АНАГЕН-HR НА ТЕЛЕФОН: 0893 24 74 74

С „АНАГЕН-HR“ МОЖЕТЕ ДА СЕ СНАБДИТЕ И ЧРЕЗ ПОРЪЧКА ТУК:
Още сензации:

загрузка…