Дивна вече е млада дама с първа авторска песен

17
Добави коментар

„Какво пък толкова“ задава усмихнато и позитивно настроение за лятото

„Вятър, пясък и море – няма как да е по-добре“, пее Дивна на фона на софийския пейзаж във видеото към песента, режисирано от Васил Стефанов. Той снима младата певица за първи път, като задачата му е да отрази промяната в нейното излъчване и превръщането й в очарователна млада дама, вече на 17.

Продуцентите й от „Монте мюзик“ разказват, че първоначално сингълът бил планиран за наесен, но Графа му придал лятно настроение със свеж аранжимент и концепцията се променила. Дивна е автор на музиката, а за текста съавтор на Графа е Илия Григоров. Важна роля в записа имат и „Акага“ със своята брассекция.

Тийнейджърката изгря на 10 в музикалното риалити „Пей с мен“, където се изявяваше в дует с Миро, а през изминалия тв сезон самата тя бе жури на шоуто за млади таланти „Големите надежди“. Сега тя навлиза в трудния преходен сезон, когато тийнзвездите започват да ориентират песните си към по-възрастна аудитория. Надяваме се да не порасне толкова бързо!

Публикувано от
Елена Лазарова
21 юли 2014, 11:30

Елена Лазарова е родена във Варна – обича морето, пътешествията до екзотични страни, фотографията, класическата литература и киното. Социалният живот и новите запознанства с интересни хора са задължителна част от натовареното й ежедневие. Завършила e испанска филология в СУ и говори свободно още английски и френски.