Слънчеви очила с диоптри

16
Добави коментар
jdaniela
jdaniela

Слънчеви очила с диоптри

2014-06-08 22:53:13

 

Търсили сте възможност да носите слънчеви очила, но с диоптри? Очилата се изработват по поръчка с рамка и стъкла, ето какви са вариантите, които ви предлагаме:

 

1. На избран от вас модел диоптрична рамка може да се монтират защитни слънчеви стъкла с вашите диоптри, които биха могли да бъдат в сив, кафяв или зелен цвят и няма да се различават от обичайните слънчеви очила. Разбира се за целта може да изберете и фотосоларни стъкла (потъмняващи на открито стъкла) вместо постоянно затъмнени слънчеви.

Предимството при този вариант е, че всяка диоптрична рамка може да се превърне в слънчеви очила.

 

2. Вместо диоптрична рамка, може да се използват слънчеви очила, а фабрично монтираните на тях слънчеви стъкла да заменим със защитни диоптрични, като изборът ви относно стъклата, отново би могъл да бъде постоянно затъмнени или фотосоларни.

 

Важно е да се отбележи, че докато при диоптричните рамки всеки вид стъкла може да се монтира безпроблемно и съответно всяка диоптрична рамка може да се превърне в слънчеви очила,  то при слънчевите очила нещата са по-различни. За да разберете на кои точно модели слънчеви очила могат  да се сложат тъмни защитни стъкла, натиснете бутона RX опции – подходящи за монтаж на стъкла. Намира се вдясно от моделите както в категория дамски, така и в категория мъжки слънчеви очила. 

Крайната цена на тези очила зависи както от модела слънчеви очила / диоптрична рамка, които сте избрали за целта, така и от цената на модела защитни слънчеви стъкла, които желаете да бъдат поставени.

 

Какво следва да направите?

 

Потърсете диоптрична рамка/слънчеви очила, които да отговарят на предпочитанията ви за дизайн:

– Каталог диоптрични рамки тук;

– Каталог слънчеви очила тук

– Натиснете на филтър бутона RX ОПЦИИ в полето вдясно от моделите,

– Изберете и вид стъкла според предпочитанията си тук,

 

 

 

 

 

 

 

Имате нужда от помощ или пък от съвет? Не се колебайте – свържете се с нас!