Сребърна бижутерия – Сребърни бижута с камъни – Бижута iZi – Онлайн магазин за бижута от сребро

7
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Ние се стремим да Ви задоволим напълно, чрез продажба на бижута само с високо качество, коректно обслужване на клиентите, отлични цени и бърза доставка. Разполагаме с богат опит и сме сигурни, че ще останете доволни.

Доставките на бижутата се извършват с куриер и са до всяка точка в България, независимо дали поръчате сребърни бижута от София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Русе, Велико Търново, Благоевград, Стара Загора или друго място.

Тези прекрасни сребърни бижута с камъни са доказани по цял свят и затова избрахме да предлагаме точно тях. Отворени сме и за предложения и конструктивна критика, така че, ако имате някакви идеи или мисли, които бихте искали да споделите с нас – моля свържете се с нас по телефон или е-мейл (виж в контакти).

Ние предвиждаме Вашите желания, изпълняваме ги на супер цени и затова сме предпочитани!

Защо да купя сребърно бижу с естествени камъни?

Защото бижутата, изработени от сребро и украсени с естествени камъни – НЕ ИЗЛИЗАТ ОТ МОДА! Красотата на камъните, кристали и минерали, подчертават вашият индивидуален образ, дават акцент към Вашия стил и ще ви радват с елегантността и красотата си. Всяка дама иска да бъде желана, открояваща се и стилна и точно затова бижута с естествени камъни помагат тя да се превърне в това. Нашите модни бижута са чудесен подарък за Вашите съкровища, защото всички продукти са изработени от изкусни майстори бижутери! Такъв подарък ще остави задължително ярко впечатление!

С какви камъни са украсени нашите бижута?

За да удовлетворим по-широк кръг от Клиенти, ние сме подбрали бижута с доста от по-предпочитаните камъни. Разполагаме със сребърни обеци, гривни, колиета и висулки, украсени с красиви полускъпоценни камъни, кристали и минерали като Аметист, Гранат, Апатит, Карнеол, Тигрово око, Лазурит, Лунен камък, Оникс, Ахат, Авантюрин, Перидот, Син топаз, Лабрадорит, Халцедон, Опушен кварц, Цитрин, Розов кварц, Смарагд, Лимонов кварц, Иолит, Рубин … Очаквайте и още бижута, украсени с прекрасни камъни, изработени от майстори-бижутери.