Защо се нуждаете от GPS?GPS навигация, GPS навигация за камион и кола, Таблети от IskamGPS.com

1
Добави коментар
iskam.gps
iskam.gps

Защо се нуждаете от GPS?
10:57, 26 Юли 2014 видяна 495 пъти

1
2
3
4
5

4,00 / 5
(9 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

Чували сте няколко от вашите приятели да казват „искам джи пи ес” и до дни да се появяват с новата си придобивка. Навигаторът ви се струва излишна глезотия – нали има карти. Но ако се готвите да тръгнете на път или обичате да ходите със семейството на дълги екскурзии, то джи пи ес-ът може да бъде истински полезен и на вас.

Определя точното ви местоположение – винаги
Повечето хора, които казват: „искам джи пи ес”, обикновено пътуват много, бъркат пътя и не могат да определят дори къде точно се намират. С навигатор в колата това не може да се случи.

Помага ви да спазвате правилата при шофиране
Достатъчно е да въведете крайната точка, към която пътувате и джи пи есът ще ви информира: в коя лента трябва да карате, къде са разположени полицейските постове, колко километра ви остават до крайната точка и кога се предполага, че ще пристигнете.

Запаметява пътя, по който минавате
Има такава опция и шофьори, които обичат партитата и да си пийват, я ползват особено често. Тяхното „искам джи пи ес” е свързано с удобството някой друг да ги закара до вкъщи, със собствената им кола, без те да се напъват да обясняват нищо. Просто пускат навигатора и всичко е готово.

Работи като скоростомер
Тази опция е полезна, когато скоростомерът на колата не работи или са ви спрели катаджии и неправомерно ви обвиняват в превишена скорост. Навигаторът е записал скоростта, с която сте се движели преди да ви накарат да отбиете.

Върши чудесно работата на компаса и картата
Затова „искам джи пи ес” често въздишат и хора, които обичат да ходят на дълги преходи в планината. Навигаторът без проблеми може да се настрои на пешеходен режим. Ще ви информира за надморската височина, за местоположението ви в момента. В него можете да запазите и координатите на любимите си места за отдих, риболов, къмпинг.

Разбира се, джи пи есът може да се ползва за гледане на филми, слушане на музика. Някои модели имат функция за мерене на пулса. Устройството определено е полезно и практично. Сигурни сме, че и вие ще му намерите приложение.

Добави в Svejo

« Обратно към блога